Beşiktaş – Antalyaspor (Maç Öncesi)

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig 26. Hafta mücadelesinde Beşiktaş’a konuk olacak …

Beşiktaş – Antalyaspor (Maç Öncesi)
19 Mart 2016 15:25

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig 26. hafta mücadelesinde Beşiktaş’a konuk olacak.

Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 19.00’da başlayacak.

Karşılaşma Lig Tv kanalından naklen yayınlanacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, ligde 25 haftada topladığı 31 puanla 11. sırada yer alırken, Beşiktaş ise topladığı 60 puanla ligin zirvesinde yer alıyor.

********************************************************************************************************************************

Antalyaspor ile Beşiktaş, bugüne dek altısı Türkiye Kupası, otuz dokuzu Süper Lig olmak üzere 45 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor, bu maçların beşinde galip gelebilirken, otuz iki mücadelede sahadan yenik ayrıldı. Sekiz mücadele ise berabere tamamlandı.

Antalyaspor ve Beşiktaş, Süper Lig tarihinde 39 kez karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlı ekibimiz, bu mücadelelerin yalnızca dördünü kazanabildi, yirmi yedi maç ise Beşiktaş üstünlüğüyle sona erdi. Sekiz mücadele de berabere sonuçlandı.

Kırmızı beyazlı ekibimiz, İstanbul’da Beşiktaş ile 19 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor, bu maçlardan yalnızca bir galibiyet çıkartabildi.

Antalyaspor, Beşiktaş’a karşı son deplasman galibiyetini 1997-1998 sezonunda Olgun’un golüyle 1-0’lık sonuçla almıştı. Antalyaspor’un o dönemki teknik direktörü ise Şenol Güneş’ti.

Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan mücadele, Beşiktaş’In 5-1’lik galibiyeti ile sona ermişti.

********************************************************************************************************************************

Beşiktaş – Antalyaspor mücadelesini FIFA hakemlerimizden Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını ise Orkun Aktaş ve Kemal Yılmaz yapacak.

Müsabakanın hakem altılısı ise şu şekilde:

(O) Hüseyin Göçek
(Y) Orkum Aktaş
(Y) Kemal Yılmaz
(4) Mehmet Metin
(5) Emre Malok
(6) Erdoğan Özkaya

********************************************************************************************************************************

Hüseyin Göçek, Antalyaspor’un bugüne dek 18’i Süper Lig, 3’si Türkiye Kupası ve ikisi PTT 1. Lig olmak üzere yirmi üç maçında düdük çaldı. Antalyaspor, bu maçların altısını kazanırken dokuzunu kaybetti. Sekiz maç ise berabere tamamlandı.

Hüseyin Göçek Süper Lig’de ise Antalyaspor’un on sekiz maçında görev alırken, ekibimiz bu maçların yalnızca üçünü kazanabildi. Sekiz maç berabere bitti, yedi maç ise rakip takımların üstünlüğüyle sona erdi.

Göçek yönetiminde deplasmanda on maça çıkan Antalyaspor, bu maçların birini kazanabildi, beş kez de mağlup oldu. Dört maç ise berabere tamamlandı. Antalyaspor, deplasmanda yalnızca 2011-2012 sezonunda Ankaragücü’nü mağlup etmeyi başardı.

Hüseyin Göçek, Antalyaspor’un en son geçtiğimiz sene Adana Demirspor’a karşı 3-0 kazandığı PTT 1. Lig Playoff mücadelesinde düdük çalmıştı.