Antalyaspor Galibiyet Parolasıyla Hazırlanıyor

Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, yaptığı açıklamada Kayserispor mücadelesine galibiyet parolasıyla hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti …

Antalyaspor Galibiyet Parolasıyla Hazırlanıyor
7 Nisan 2016 20:09

Antalyaspor Basın Sözcüsü Hasan Ali Ceylan, yaptığı açıklamada Kayserispor mücadelesine galibiyet parolasıyla hazırlıklarını sürdürdüklerini belirtti.

Hasan Ali Ceylan, Jose Morais ile liin ikinci yarısında daha göze hoş gelen bir futbol oynamaya başladıklarını söyledi. Geçen hafta oynanan Akhisar Belediyespor mücadelesinde bu futbolu sahaya yansıtmalarına rağmen beraberlikle ayrıldıklarını belirten Ceylan,  bu maçın telafisini Kayserispor karşısında yapacaklarını dile getirdi.

Kayseri’den güzel bir sonuçla Antalya’ya döneceklerine inandıklarını söyleyen Ceylan, “Kayserispor maçına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanıyoruz. Deplasmanda Kayserispor’u mağlup edebilecek bir kadromuz var. Teknik heyetimiz ve futbolcularımız galibiyet parolasıyla bu maça hazırlanıyor.” dedi.

Transfer konusuna da değinen Ceylan, “Antalyaspor’un oynadığı futbol gelecek yıllara yönelik umut veriyor. Teknik heyet doğrultusunda yapılacak takviyelerle daha büyük hedefleri olan bir takım olacağız.” diyerek sözlerini noktaladı.