Bülent Korkmaz: “Rakipten Çok Koşmalı ve Mücadele Etmeliyiz”

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Bülent Korkmaz: “Rakipten Çok Koşmalı ve Mücadele Etmeliyiz”
13 Aralık 2018 14:15

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde antrenman sahasında basın mensuplarıyla bir araya gelirken, Evkur Yeni Malatyaspor maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Zorlu bir maç sürecine girdiklerini aktaran Bülent Korkmaz, Bursaspor karşısında iyi bir oyun sergilediklerini ve iyi bir takım savunması yaptıklarını söyledi.

Öte yandan Doukara ve Charles’ın durumlarına da değinen tecrübeli çalıştırıcı, Doukara’nın kondisyoner eşliğinde çalıştığını, Charles’ın da iyileştiğini belirtti.

Pazar günü oynayacakları Evkur Yeni Malatyaspor’un dirençli ve iyi bir takım olduğunu söyleyen Korkmaz, her maçta olduğu gibi bu maçta da rakipten çok koşmaları ve mücadele etmelerini gerektiğini söyledi.

Bülent Korkmaz, “Rakipten çok koşmalı ve mücadele etmeliyiz. Takım halinde oynamalıyız. Bunu yaptığımız sürece oyunda da bir sıkıntı yaşamayız. İnşallah hafta sonu da bunu en iyi biçimde yapıp, istediğimiz sonucu alırız.” ifadelerini kullandı.