Bülent Korkmaz: “Kazanma Adına Oynayacağız”

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde basın toplantısı düzenledi.

Bülent Korkmaz: “Kazanma Adına Oynayacağız”
14 Eylül 2018 17:56

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve ligin beşinci haftasında oynayacakları Medipol Başakşehir mücadelesine dair açıklamalarda bulundu.

Sözlerine Milli Takımı alınan galibiyetten ötürü kutlayarak başlayan Teknik Direktör Bülent Korkmaz, milli arayı oldukça iyi değerlendirdiklerini söyledi ve “Maicon ve Vainqueur gibi sakatlığı bulunan oyuncular vardı. Son gün transfer edilen oyuncular vardı. Onların da yavaş yavaş form tutması ve ekstra antrenmanlarla belli bir yere gelmesini sağladık. Bir tek sakatlığı süren oyuncumuz Zeki kaldı. O da ekim ayının ilk haftasında gerçek anlamda antrenmanlara başlayacak.” diye konuştu.

Medipol Başakşehir mücadelesinde cezaları nedeniyle Doukara ve Charles’ın yer alamayacağını hatırlatan Bülent Korkmaz, “Takımımız, aile bağı olarak birbirine bağlı bir takım. Bu da benim için en büyük avantaj diyebilirim. Maicon ve Vainqueur’ın sakatlıkları geçse de fiziksel olarak geride kaldılar. İstanbul’a eksik gidiyoruz diyemem ama onların yerine oynayacak arkadaşlar ellerinden geleni yapacaktır. Zor bir maç olacak.” ifadelerini kullandı.

Medipol Başakşehir gibi oyun planı olan ve bu oyun planına sadık bir takımla karşılaşacaklarının da altını çizen Bülent Korkmaz, “Doğru bir yapılanmayla istikrarlı bir teknik direktör ve oyuncu grubuyla Türkiye’de en düzenli oyunu oynayan, oyun planı olan bir takımla oynayacağız. Maçı sonuna dek bırakmamamız bizim için büyük bir avantaj. Elimizden en iyisi yapmaya çalışarak kazanma adına oynayacağız.” dedi.

Deneyimli teknik adam, kendisine sorulan takımın ideal kadrosuna ne zaman ulaşacağı sorusunu da “Her maçta çıkardığım takımı ideal kadro olarak görüyorum.  Elimizdeki kadroyla en ideal kadroyu çıkarmaya çalışıyoruz. Gençler oynayacak seviyedeyse ışık veriyorsa oynatırım. Şu ana dek tüm oyuncularımda olduğu gibi genç arkadaşlarımızdan da memnunum.” dedi.