Korkmaz: “Galip Gelerek Taraftarımıza Hediye Edeceğiz”

Bülent Korkmaz, hem geçen hafta oynanan Galatasaray karşılaşması, hem de bu hafta oynanacak olan Aytemiz Alanyaspor karşılaşması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Korkmaz: “Galip Gelerek Taraftarımıza Hediye Edeceğiz”
14 Mart 2019 14:55

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde yaptığı basın toplantısında Aytemiz Alanyaspor ve Galatasaray maçına dair değerlendirmelerde bulundu.

Galatasaray maçında iyi oynamalarına rağmen futbol şansının yanlarında olmadığını, bu hafta iyi oyun, futbol şansı ve taraftarın da desteğiyle birlikte Aytemiz Alanyaspor maçını kazanmak istediklerini söyleyen Bülent Korkmaz, “Bir galibiyetin çok şeyi değiştireceğini düşünüyorum. Her maç önemli ama bu maçın önemi daha da arttı. Ligin en önemli maçlarından birini kazanarak taraftarımıza hediye ederiz diye düşünüyorum.” dedi.

Bu maçta kaybedersek düşüncesinden ziyade kazanırsak neler olabileceğini konuşmam gerektiğini kaydeden Bülent Korkmaz, takım olarak olumsuz değil olumlu şeyler düşünerek olaya baktıklarını, takım halinde oynadıkları zaman her rakibe karşı şanslarının olduğunu ve her takımı da yenebileceklerini belirtti.

41 puan hedefine dair de açıklamada bulunan Bülent Korkmaz, bu hedefin ilk hedefi olduğunu ve bunu üstüne basa basa söylediğini söylerken, “‘İlk hedefimiz 41 puan’ dedim. Hala bunu söylüyorum. İlk hedefimiz 41 puana ulaşmak. Genel hedefimiz bu değil.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Antalyaspor’un düşme hattına yakınlığı sebebiyle kendisi üzerinde oluşan bir baskı olup olmadığı sorusunu da yanıtlayan Bülent Korkmaz, “Bu sezonun zor olacağını sezon başında söyledim, hala söylüyorum. Açıkçası üzerimde baskı hissetmiyorum. Oyuncularıma, takımıma ve kulübüme güveniyorum.”  dedi