Bülent Korkmaz: “Bizim İçin Kazanılan Bir Puan”

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, maçın ardından ilk yarının ve maçın değerlendirmesini yaptı.

Bülent Korkmaz: “Bizim İçin Kazanılan Bir Puan”
24 Aralık 2018 22:28

Teknik Direktör Bülent Korkmaz, maçın ardından yayıncı kuruluşa ilk yarının ve maçın değerlendirmesini yaptı.

Fenerbahçe maçında kazanılan bir puandan mutlu olduğunu söyleyen Bülent Korkmaz, “Bizim için kazanılan bir puan diyebilirim. Çünkü çok eksiğimiz vardı ve direkt oynayan altı oyuncumuz sahada yoktu. Fenerbahçe’nin durumunu da biliyorduk ama her şeye rağmen kendi evimizde rakibi iyi savunduk, iyi pozisyon aldık. Bir puanı da aldık. İlk yarıda topladığımız puanlara bakarsak, düşündüğümüz puan tablosunun üzerindeyiz. İlk yarıyı da bu puanla ve gol yemeden kapamamız bizim için son derece anlamlıydı.” dedi.

Sezona çok zor şartlarda girdiklerini ve Antalyaspor’un düşen ilk takım, kendisinin de gönderilen ilk teknik direktör olarak adlandırıldığını belirten Korkmaz, bu düşüncelere saygı duyduğunu söylerken, beklenenin üzerinde puan almalarının sebebinin takımdaki arkadaşlık ve aile bağları olduğunu dile getirdi.

Sezon başından ilk yarının sonuna dek herkesin eksiksiz olarak mücadele vermeye çalıştığını sözlerine ekleyen Bülent Korkmaz, “Eksiklerimiz vardı ama o eksikleri saha içinde takım halinde oynayarak gidermeye çalıştık. Yanlış işler de yaptık ama düzeltmek için çok çalıştık. Oyuncularımızın geri bildirimi ile orantılı olarak bir bütün halinde hareket ettik. Takım olurken çok özel oyuncularınız olmasa bile özel ve karakterli oyunculara ihtiyaç duyarsınız, bu da bizde vardı. Böylece geride kalan süreci düşündüğümüzden daha güzel şekilde geçirdik. İnşallah ligin ikinci yarısında da aynı disiplin, aynı birlik beraberlik ile gevşemeden devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.