Antalyaspor’da Başakşehir Hazırlıkları Sürüyor

22. haftanın kapanış maçında sahasında Medipol Başakşehir’i konuk edecek olan Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor

Antalyaspor’da Başakşehir Hazırlıkları Sürüyor
13 Şubat 2019 15:55

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 22. haftanın kapanış maçında sahasında Medipol Başakşehir’i konuk edecek olan Antalyaspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Kırmızı-beyazlılar, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde bugünkü antrenmanını sağanak yağmur altında gerçekleştirdi. Teknik Direktör Bülent Korkmaz gözetimindeki antrenmanda, düz koşu ve ısınma hareketlerinden sonra takımımız pas oyunu, şut ve dayanıklılık koşuları yaptı.

Yarım sahada taktik çalışması ile devam eden antrenman, yine yarım sahada oynanan maç ile sona erdi. Maçı mavi yelekli takım kazandı ancak fotoğraf çekimi sırasında sarı yelekli takım da yeleklerinin çıkarıp galibiyet pozuna girdi. Kaleci Ruud Boffin ise öne geçerek mavi takımın galibiyet pozunu önlemeye çalıştı.

Fredy, antrenman bitiminde genç file bekçisi Enes Sancar Şahin’in koruduğu kaleye şut çalışması yaptı. Enes Sancar Şahin, kale alanında sağanak yağmurun oluşturduğu göl nedeniyle zor anlar yaşamasına rağmen Fredy’nin çalışması bitene kadar kaleye korudu.