Osmanlıspor – Antalyaspor (İSTATİSTİK)

Antalyaspor, ligin 23. haftasında Osmanlıspor’a konuk oluyor…

Osmanlıspor – Antalyaspor (İSTATİSTİK)
25 Şubat 2018 11:15

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 23. hafta mücadelesinde bugün Osmanlıspor’a konuk olacak. Osmanlı Stadyumu’nda oynanacak mücadele, 13.30’da başlayacak.

Antalyaspor, ligde 22 haftada topladığı 24 puanla 14. sırada bulunuyor. Osmanlıspor ise topladığı 19 puanla 17. sırada yer alıyor.

Osmanlıspor – Antalyaspor mücadelesi beIN SPORTS 2 kanalından yayınlanacak.


Antalyaspor ile Osmanlıspor, 11’i Süper Lig, 6’sı Spor Toto 1. Lig olmak üzere 17 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor ve Osmanlıspor, bu maçlarda 5’eer galibiyet alırken, yedi maç berabere tamamlandı.

İki takım, bugüne dek 11 Süper Lig maçında karşı karşıya geldi. Antalyaspor, bu maçların dördünden galip ayrılırken, Osmanlıspor yalnızca bir kez galip gelebildi.

Ankara’da oynanan sekiz maçta Antalyaspor’un üç, Osmanlıspor’un iki galibiyeti bulunuyor.

İki takım arasında ilk karşılaşma 2002-2003 sezonunda 2. Lig A Kategorisi’nde oynandı. Atatürk Stadyumu’nda oynanan maçta Antalyaspor, o zamanki adıyla Ankaraspor’u 1-0 mağlup etmiş ve ekibimizin golü Erol Kapusuz’dan gelmişti.

Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan mücadele, Antalyaspor’un 3-0 üstünlüğüyle sona ermişti.


Osmanlıspor – Antalyaspor mücadelesini Hüseyin Göçek yönetecek. Hüseyin Göçek’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Erdem Bayık yapacak.

Mücadelenin hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Hüseyin Göçek
(Y) Mustafa Emre Eyisoy
(Y) Erdem Bayık
(D) Volkan Bayarslan


Hüseyin Göçek, bugüne dek Antalyaspor’un yirmi üçü Süper Lig, ikisi TFF 1. Lig, üçü Türkiye Kupası olmak üzere yirmi sekiz maçında düdük çaldı. Antalyaspor, bu maçların altısını kazanırken, on üçünü kaybetti. Hüseyin Göçek, ekibimize bu maçlarda 81 sarı kart, 7 kırmızı kart çıkarttı.

Hüseyin Göçek, takımımızın dış sahada on dört maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçların ikisini kazanırken, sekizini kaybetti.

Hüseyin Göçek, Antalyaspor’un bu sezon iç sahada oynanan ve 3-1 yenildiğimiz Göztepe maçı ve deplasmanda 3-1 kaybettiğimiz Kayserispor maçlarında düdük çalmıştı.