M. Başakşehir – Antalyaspor (İSTATİSTİK)

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 16. hafta mücadelesinde bugün Medipol Başakşehir’e konuk olacak …

M. Başakşehir – Antalyaspor (İSTATİSTİK)
17 Aralık 2017 12:30

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 16. hafta mücadelesinde bugün Medipol Başakşehir’e konuk olacak. 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak mücadele 14.00’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, on beş haftada topladığı 14 puanla 16. sırada bulunurken, Medipol Başakşehir topladığı 30 puanla 2. sırada yer alıyor.

Medipol Başakşehir – Antalyaspor mücadelesi beIN SPORTS kanalından yayınlanacak.


Antalyaspor ile Medipol Başakşehir tarihte ilk kez 2002-2003 sezonunda 2. Lig A Kategorisi mücadelesinde karşı karşıya geldi. Antalyaspor, o zamanki adıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi olan rakibiyle 2-1 mağlup etmiş, Antalyaspor’un golleri Mümin ve Caner’den gelmişti.

Medipol Başakşehir ile Antalyaspor bugüne dek 8’i TFF 1. Lig, 14’ü Süper Lig olmak üzere 22 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların yedisini kazanırken, dokuz maçta mağlup oldu.

Medipol Başakşehir ile Antalyaspor, Süper Lig’de 14 maçta karşı karşıya gelirken, ekibimiz bu maçların altısını kazanabildi. Altı maç ise Başakeşhir üstünlüğüyle tamamlandı.

İki takım İstanbul’da 11 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların ikisini kazandı, dördünü kaybetti.

Antalyaspor ile Medipol Başakşehir arasında geçtiğimiz sezon İstanbul’da oynanan2-2 eşitlikle sona ermişti. Medipol Başakşehir’in gollerini Mahmut ve Mossoro kaydederken, Antalyaspor’un golleri Eto’o’dan gelmişti.


Medipol Başakşehir – Antalyaspor mücadelesini Barış Şimşek yönetecek. Barış Şimşek’in yardımcılıklarını ise Mehmet Metin ve Samet Çavuş yapacak.

Medipol Başakşehir – Antalyaspor mücadelesinin hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Barış Şimşek
(Y) Mehmet Metin
(Y) Samet Çavuş
(D) Ali Şansalan

Barış Şimşek, Antalyaspor’un bugüne dek 22 maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçlarda 11 galibiyet alırken, 4 maç berabere tamamlandı. 7 maç ise rakip takım üstünlüğüyle sona erdi.

Barış Şimşek, düdük çaldığı 22 müsabakada ekibimize 49 sarı kart gösterirken 4 kırmızı kart çıkarttı.

Barış Şimşek yönetiminde deplasmanda 15 maça çıkan Antalyaspor, bu maçların 7’sini kazanırken, 6’sını kaybetti.

Barış Şimşek, ekibimizin en son bu sezon 1-1 berabere kaldığı Yeni Malatyaspor mücadelesinde düdük çalmıştı.