Antalyaspor’da Yüzler Gülüyor

Ligin beşinci haftasında cuma günü Kayserispor ile karşılaşacak olan Antalyaspor, bu mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor ..

Antalyaspor’da Yüzler Gülüyor
13 Eylül 2017 14:08

Ligin beşinci haftasında deplasmanda cuma günü Kayserispor ile karşılaşacak olan Antalyaspor, bu mücadelenin hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligde dört haftada topladığı 3 puanla 15. sırada yer alan kırmızı beyazlıların Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde sabah saatlerinde yaptığı antrenman öncesi deneyimli teknik adam Rıza Çalımbay öğrencileriyle saha ortasında 5 dakikalık kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Daha sonra antrenmana geçen oyuncular çalışmalarına koşuyla başladı. Koşunun ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapan oyuncular antrenmanı tam sahada yapılan taktik maçla sonlandırdı. Kaleciler ise bir süre takımdan ayrı kaleci antrenörüyle beraber çalıştıktan sonra takımla birlikte yer aldı.

Galatasaray maçında forma giyemeyen Nasri ise yeniden takımla beraber çalışmalara başladı. Fransız oyuncunun antrenmanda neşeli olduğu gözlerden kaçmazken, Antalyaspor’da kendisine saygı gösterilmediği için takımdan ayrılmak istediğini ifade eden  Samuel Eto’o’nun da antrenmanda hayli neşeli olduğu ve arkadaşlarıyla sık sık şakalaştığı görüldü.

Öte yandan yapılan antrenmana çapraz bağları kopan ve 6 ay sahalardan uzak kalacak Salih Dursun, daha önce ameliyat olan Sandro ve Zeki Yıldırım ile hastaneye kaldırılan Deniz Kadah yapılan çalışmada yer almadı. Deniz Kadah’ın Kayserispor maçının 21 kişilik kadrosunda yer alması bekleniyor.

Antalyaspor, Kayserispor maçının hazırlıklarını yarın sabah yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve öğle saatlerinde hava yoluyla Kayseri’ye gidecek.

KAYNAK: İHA