Çalımbay: “Sandro Takımı Yalnız Bırakabilir”

Rıza Çalımbay, Osmanlıspor mücadelesi ve yeni transferlerin durumuna değindi …

Çalımbay: “Sandro Takımı Yalnız Bırakabilir”
19 Ocak 2017 13:02

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, düzenlediği basın toplantısında Osmanlıspor mücadelesi ve yeni transferlerin durumuna değindi.

Chico’nun Osmalıspor maçında cezası sebebiyle forma giymeyecek olmasının kendileri için dezavantaj olacağını söyleyen Çalımbay, Chico’nun yokluğunda Celustka’yı stopere çekip Salih’i sağ bekte oynatacağını söyledi.

Sandro ve Salih’in tam olarak hazır olmadığını da sözlerine ekleyen Çalımbay, Sandro’nun takıma uyum sağlamaya başladığını fakat maçlarda aynı agresif oyunu sergilemesi halinde takımını yalnız bırakabilme tehlikesi olduğunun fakat ilerleyen zamanda bunun da düzeleceğinin altını çizdi.

Emre Güral’ın durumuna değinen Çalımbay, iyi oynaması halinde 90 dakika forma giyebileceğini sözlerine eklerken, futbolcunun ne kadar şans bulursa o şansı kendisinin yarattığını aktardı.

Transfer çalışmalarına da değinen Çalımbay, “En iyisini yapmaya çalışacağız. Transfer dönemi bitmeden 2-3 arkadaş almaya çalışıyoruz. Onları da alırsak kadroyu oturtacağız. Bu yıl kadroyu yaparken önümüzdeki yılın kadrosunu da oluşturmaya çalışıyoruz.” dedi.