Rıza Çalımbay: “Memnun Değilim”

Teknik Direktör Rıza Çalımbay,üç puanı alamadıkları için memnun olmadığını belirtti …

Rıza Çalımbay: “Memnun Değilim”
19 Mart 2017 22:11

Antalyaspor’un Beşiktaş ile golsüz berabere kaldığı maçın ardından açıklamada bulunan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, üç puanı alamadıkları için memnun olmadığını belirtti.

Çalımbay, yaptığı açıklamada maçın başından sonuna dek kazanmak için uğraştıklarını belirtirken, Galatasaray maçında olduğu gibi bu maçta da son pasları yapamadıklarını aktardı. Bu konuya dikkat etseler mücadeleden üç puanla ayrılabileceklerinin altını çizen Çalımbay, sonuçtan memnun olmadığını belirtti.

Çalımbay, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Maçın başından sonuna kadar kazanmak için uğraştık. İkinci yarı baskı kurduk, pozisyon bulduk. Galatasaray maçında da son pasları yapamadık, bu maçta da aynısı. Bu konuda biraz dikkat etsek 3 puanı alırdık. Netice olarak memnun değilim. İyi bir ortam yakalamıştık, daha iyi şekilde bitirebilirdik. Rakibin 10 kişi kalmasını iyi değerlendirdik, kanatları iyi kullandık ama gol olmadı. İyi pasları yapacaksın ama biz bunları yapamıyoruz. Yukarıyı hedefliyorsak bu maçtan daha iyi bir skor almalıydık. Galatasaray maçında ve bu maçta ezilmedik, üstün oynadık. Dediğim gibi son paslar istediğim gibi olmayınca 1 puana razı olduk.