Morais: “Gerekli Hamleleri Yapmamız Gerekiyor”

Jose Morais, maç sonu yaptığı açıklamada işlerin istedikleri gitmediğini ve bu yüzden maçı kaybettiklerini söyledi …

Morais: “Gerekli Hamleleri Yapmamız Gerekiyor”
16 Eylül 2016 21:52

Jose Morais, maç sonu yaptığı açıklamada işlerin istedikleri gitmediğini ve bu yüzden maçı kaybettiklerini söyledi.

Morais, yaptığı açıklamada oyun stratejisi benimsemelerine rağmen Karabükspor’un daha iyi bir oyun sergilediğini, ikinci yarı işlerin Antalyaspor adına iyi gitmediğini ve maçı kaybettiklerini dile getirdi.

Morais, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Golü yiyene kadar iyiydik. Golü yedikten sonra da yılmadık ve golü de bulduk. Sonra tekrar işler kötüye gitmeye başladı ve önce ikinci golü sonra üçüncü golü yedik. Kaleye rakibimizden fazla gitmediğimiz sürece, daha fazla koşmadığımız sürece, galip gelemeyiz. Daha fazla gol atarsak, daha fazla koşarsak, daha fazla kaleye gidersek biz kazanırız. Maç hakkında konuşulacak çok fazla şey yok. İçinde bulunduğumuz normal değil. Bu durumun içinden nasıl çıkabiliriz onu düşünmeli ve kafayı bunu çözmeye vermeliyiz.

Hafta içinde olsun, maç öncesinde olsun çok iyi çalışıyoruz. Ama sorun ne, bilmiyorum. Umarım bu sorunun üstesinden gelebiliriz. Takım içindeki herkesin de şapkasını önüne koyup bu durumdan naısl çıkabiliriz ve bu duruma nasıl çözüm bulabiliriz bunları düşünmesi gerekiyor. Ben nasıl üzgünsem buray gelen taraftarlarımız da üzgündür muhakkak. Ama artık çalışmalarımızı ve mücadele ruhumuzu ortaya koyup sonuç almak için gerekli hamleleri yapmamız gerekiyor. Daha fazla çalışmamız, daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor.

Ayrıca Morais’e Samuel Eto’o ile yaptığı konuşmanın ardından üç dakika sonra Eto’o’yu çıkarması soruldu. Portekizli çalıştırıcı bu soruya “Performans hakkında değerlendirme yapacaksak tek bir oyuncu değil, bütün takım üzerinden konuşmak gerekiyor. Özel bir şey değildi. Takım üzerine konuştuk.” diye cevap verdi.