Fenerbahçe – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, bugün 19.00’da Fenerbahçe’ye konuk olacak …

Fenerbahçe – Antalyaspor (MAÇ ÖNCESİ)
13 Mayıs 2017 16:30

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig 31. hafta mücadelesinde Fenerbahçe’ye konuk olacak. Ülker Stadyumu’nda oynanacak mücadele 19.00’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor topladığı 46 puanla 6. sırada yer alırken Fenerbahçe ise topladığı 57 puanla 3. sırada yer alıyor.

Fenerbahçe – Antalyaspor mücadelesi beIN SPORTS kanalından yayınlanacak.


İki takım tarihte ilk kez 1982-1983 sezonunda Türkiye 1. Lig mücadelesinde karşı karşıya geldi. Ali Sami Yen Stadyumu’nda oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sona ermişti. Ekibimizin golü ise Metin Şahin’den gelmişti.

Fenerbahçe ile Antalyaspor, bugüne dek 5’i Türkiye Kupası 41’i Süper Lig olmak üzere 46 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 7’sini kazanırken evsahibi Fenerbahçe 31 kez galip geldi.

 

İki takım İstanbul’da bugüne dek 22 kez karşılaştı. Antalyaspor bu maçların yalnızca 1’ini kazanırken 1 maç da berabere sonuçlandı.

Ligin ilk yarısında Antalya’da oynanan mücadele, kırmızı beyazlı ekibimizin 1-0 üstünlüğüyle sona ermiş, golümüzü ise Yekta kaydetmişti.


Fenerbahçe  – Antalyaspor mücadelesini Mete Kalkavan yönetecek. Mete Kalkavan’ın yardımcılıklarını ise Esat Sancaktar ve Süleyman Ozay yapacak.

Mücadelenin hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Mete Kalkavan
(Y) Esat Sancaktar
(Y) Süleyman Ozay
(4) Abdulkadir Bitigen

Mete Kalkavan, Antalyaspor’un bugüne dek 10’u Süper Lig, 3’ü TFF 1. Lig ve 2’si Türkiye Kupası olmak üzere 15 maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçların beşini kazanırken yedi maçta sahadan yenik ayrıldı.

Kırmızı beyazlı ekibimiz, Mete Kalkavan yönetiminde çıktığı 11 deplasman maçında 3 galibiyet alırken 6 kez mağlup oldu.

Mete Kalkavan, ekibimizin en son 25. haftasında oynanan Beşiktaş mücadelesinde düdük çalmış ve vermiş olduğu yanlı kararlarla büyük tepki toplamıştı.