Çalımbay: “Tek Amacımız Kayserispor Maçını Kazanmak”

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi…

Çalımbay: “Tek Amacımız Kayserispor Maçını Kazanmak”
30 Mart 2017 13:15

Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Atilla Vehbi Konuk Tesislerinde haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi.

Cumartesi günü oynanacak Kayserispor maçı için düşüncelerini açıklayan Çalımbay, Kayserispor maçının yukarıdan kopmamak ve bu sezonun hedefini belirleme açısından büyük önem taşıdığını söyledi.

Kayserispor maçının en önemli maçlarından biri konumuna geldiğini belirten Çalımbay, “Kayserispor maçının sonucu bizim nereye yol çizeceğimizi gösterecek. Yukarıdan kopmamız açısından çok önemli ve kritik bir maç. Bizim mutlaka bu maçı çok iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor. Geçen haftadan bu yana futbolcularımızla yaptığımız konuşmalarda bu maçın önemini vurguluyoruz. Geçen hafta yaptığımız hazırlık maçı da istediğimiz gibi geçti, iyi futbol oynadık ve iyi bir sonuç aldık. Maç eksiği olan arkadaşlarımız maç eksiklerini giderdiler. Şimdi tek amacımız Kayserispor maçını kazanmak” diye konuştu.

Beşiktaş maçındaki taraftar gücünü aynı şekilde beklediklerini vurgulayan deneyimli teknik adam, “İnşallah aynı şekilde olur. Beşiktaş maçında taraftarımız hem kalabalık, hem de atmosfer olarak çok iyiydi. Onların desteğine gerçekten çok ihtiyacımız var. Mutlaka bu maçı geçip rahatlamamız gerekiyor. Kayserispor’u iyi tanıyoruz, ligin ikinci yarısında en çok transfer yapan, en çok yatırım yapan takımlardan biri. İyi de sonuçlar aldılar. Hepsinin farkındayız. Ama biz de bu maçlarımızda çok çok iyi oynuyoruz. Çok iyi de maçlar kazandık. Şimdi tek düşüncemiz bu maçı kazanmak. Ben takımıma sonuna kadar güveniyorum. Takımıma güvenerek geldim buraya. Bu zor periyotu da iyi bir şekilde aşacağımıza inanıyorum. Arkadaşlarımızla konuştuğumuzda eğer biz yukarıya oynamak istiyorsak, yukarıyı düşünüyorsak Kayserispor ve Gençlerbirliği maçlarını mutlaka kazanmamız gerektiğini anlattım. Teknik heyet, oyuncular ve yönetim olarak düşüncemiz bu” dedi.