Antalyaspor – Kayserispor (MAÇ ÖNCESİ)

Antalyaspor, ligin 26. haftasında saat 19.00’da Kayserispor’u ağırlayacak …

Antalyaspor – Kayserispor (MAÇ ÖNCESİ)
1 Nisan 2017 14:00

Antalyaspor, bugün Spor Toto Süper Lig 26. hafta mücadelesinde Kayserispor’u ağırlayacak. Antalya Arena’da oynanacak mücadele, 19.00’da başlayacak.

Mücadele öncesinde Antalyaspor, topladığı 39 puanla 6. sırada yer alırken, Kayserispor ise 27 puanla 14. sırada bulunuyor.

Antalyaspor – Kayserispor mücadelesi beIN SPORTS 2 kanalından yayınlanacak.


İki takım tarihte ilk kez 1968-1969 sezonunda Türkiye 2. Futbol Ligi’nde karşı karşıya geldi. Kayseri’de oynanan mücadele, ekibimizin 3-0 üstünlüğüyle sona ermişti. Antalyaspor’un üç golünü de Milos Popovic kaydetmişti.

Antalyaspor ile Kayserispor, bugüne dek 43 kez karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlı ekibimiz bu maçların 17’sini kazanırken, 14 mücadele berabere tamamlandı. 12 maç ise Kayserispor üstünlüğü ile sona erdi.

Antalyaspor ile Kayserispor, Süper Lig tarihinde 17 kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların 9’unu, Kayserispor 3’ünü kazandı. 5 maç berabere sonuçlandı.

Antalya’da oynanan maçlarda Antalyaspor, Süper Lig tarihinde Kayserispor’a hiç mağlup olmadı. Oynanan sekiz mücadelenin altısını kazanan ekibimiz, iki maçta sahadan bir puanla ayrıldı.


Antalyaspor – Kayserispor mücadelesini Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus’un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Yusuf Bozdoğan yapacak.

Müsabakanın hakem kadrosu şu şekilde:

(O) Fırat Aydınus
(Y) Serkan Ok
(Y) Yusuf Bozdoğan
(4) Erkan Engin

Fırat Aydınus, Antalyaspor’un bugüne dek 7’si TFF 1. Lig, 1’i Türkiye Kupası ve 17’si Süper Lig olmak üzere 25 maçında düdük çaldı. Antalyaspor bu maçların sekizini kazanırken, onunu kaybetti.

Kırmızı beyazlı ekibimiz, Fırat Aydınus yönetiminde çıktığı 12 iç saha maçında 7 galibiyet alırken, 2 kez mağlup oldu.

Fırat Aydınus, ekibimizin en son ligin 16. haftasında oynanan ve 2-1 galibiyetimizle sonuçlanan Kasımpaşa maçında düdük çalmıştı.