Şimşek: Daha İyi Olmalıyız

Şimşek: Daha İyi Olmalıyız
30 Kasım 2015 18:47

Spor Toto Süper Lig’de beş maçtır galibiyete hasret olan Antalyaspor’da teknik direktör Yusuf Şimşek, takımın ligdeki gidişatı ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak 24 Erzincanspor karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Ligde oynadıkları son 5 maçta galibiyet alamadıkları için üzgün olduklarını belirten Yusuf Şimşek, sezona iyi başladıktan sonra gözle görülür bir düşüş yaşadıklarını söyledi. Son üç haftadır rakiplerine karşı iyi futbol oynamalarına rağmen galibiyeti elde edemediklerini kaydeden Şimşek, ligde ilk devreyi 25 puanla tamamlamayı hedeflediklerini ifade etti. Son üç haftadır iyi oynamalarına rağmen kazanamadıklarına değinen Antalyaspor teknik direktörü, iyi futbola puan verilmediğini açıkladı.

Önlerindeki maçlarda bu kayıpları telafi edip galibiyet almaları gerektiğini söyleyen Yusuf Şimşek, 17 puanları ve önlerinde dört maç olduğunu hatırlattı. Hedeflerinin üst sıralara tırmanmak ve alt sıralarla ilişiklerini kesmek olduğunu belirten Şimşek, kötü bir durum olmadığını ancak daha iyi olmaları gerektiğini kaydetti.

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanacak 24 Erzincanspor maçında hafif sakatlığı ve rahatsızlığı bulunan oyuncularının kadroda yer almadığını anlatan Şimşek, “24 Erzincanspor maçı önemli. Tur atlamak istiyoruz. Kupada gidebildiğimiz yere kadar, en yukarıya gitmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.