Primler De Fayda Etmedi

Antalyaspor’da galibiyet için ödenen primler takımı teşvik etmesi gerekirken son deplasman maçlarında gösterilen etkisiz performanslar,primlerin takım üzerindeki etkisinin sorgulanmasına neden oldu…

Primler De Fayda Etmedi
22 Mart 2016 21:28

Antalyaspor’da galibiyet için ödenen primler takımı teşvik etmesi gerekirken son deplasman maçlarında gösterilen etkisiz performanslar, primlerin takım üzerindeki etkisinin sorgulanmasına neden oldu.

Samuel Eto’o dışındaki futbolcuların üç aydır ödenmeyen maaşlarından Ocak ayı ödemesinin Beşiktaş maçı öncesinde ödendiği öğrenildi. Bunun yanı sıra Bursaspor galibiyetinin primlerini alan futbolcular, yine de Beşiktaş deplasmanından eli boş dönmekten kurtulamadı.

Ç.Rizespor ve Fenerbahçe galibiyetleri sebebiyle 20 bin lira prim alan futbolcular, Bursaspor galibiyeti nedeniyle de aynı miktarı almaya hak kazandılar.

Ocak maaşının ve Bursaspor galibiyet priminin gelecek sezonun gelirinin teminat gösterilerek çekilen kredi ile yapıldığı da iddia edilirken Antalyaspor yönetiminin ödemeyi bu şekilde gerçekleştirildiği aktarıldı.