Süğlün: “Plan Değişikliklerine Verilen Ret Oyları Bizleri Üzmüştür”

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Hasan Subaşı Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.

Süğlün: “Plan Değişikliklerine Verilen Ret Oyları Bizleri Üzmüştür”
11 Ocak 2019 16:38

Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, Hasan Subaşı Tesisleri’nde basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor’a sabit gelir elde edilecek projelerin engellenmeye çalışıldığını üzüntüyle takip ettiklerini kaydeden Murat Süğlün, kulübün hiçbir şahsın malı olmadığını ve Antalya’nın ortak sevdası olduğunu ifade etti.

Antalyaspor’a sabit gelir sağlayacak plan değişikliği kararının Büyükşehir Belediyesi meclisinden oy birliğiyle geçmesini beklerken oy çokluğuyla geçtiğini hatırlatan Süğlün, plan değişikliklerine verilen ret oylarının kendilerini üzdüğünü söyledi.

Antalyaspor’u büyük ölçüde rahatlatacak olan bu sabit gelir kaynağını engellemeye çalışan zihniyeti anlamalarının mümkün olmadığı aktaran Murat Süğlün, farklı öneriler varsa elbette ki ilgili herkes tarafından değerlendirileceğini ancak tümden karşı duruşu iyi niyetle bağdaştırmalarının mümkün olmadığını dile getirdi.

Antalyaspor Basın Sözcüsü; Antalya kentinin de menfaatine olan, gelirinin tamamı amatör spor branşlarına aktarılan, Antalyaspor tarihinin en uzun süreli sabit gelir kaynağı haline gelen hafriyat dökme işine göz dikenlerin olduğunu da şaşkınlık ve ibretle izlediklerini açıkladı.

Karşı oldukları tek şeyin Antalyaspor’u sabit gelir projelerinden mahrum etmeye çalışanlar olduğunu belirten Murat Süğlün, Antalyaspor için cebindeki son 5 lirayı kulübüne destek olmak adına maç biletine veren cefakar ve vefakar taraftarları bir yanda dururken o 5 lirayı verenleri mutlu etmek adına gösterdikleri çabaya engel olmak isteyenleri görmenin kendilerini hayal kırıklığına uğrattığını söyledi.

Kimin daha iyi Antalyasporlu olduğunu tartışmanın hadlerine olmadığını ve kimlerin ne zaman Antalyasporlu olduğunu böyle günlerde daha net gördüklerini vurgulayan Süğlün, maçlarına gelemese bile dualarıyla yanlarındada olanların sosyal medyada göstermelik kırmızı-beyaz formalarıyla poz veren bazı isimlerden daha iyi Antalyasporlu olduğunu görmelerinin zor olmadığını ifade etti.