Öztürk’ten Nasri ve Eto’o Açıklaması

Başkan Ali Şafak Öztürk, Nasri ve Eto’o konusunda açıklamalarda bulundu …

Öztürk’ten Nasri ve Eto’o Açıklaması
14 Eylül 2017 17:02

8. Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’te Büük Antalyaspor Derneği standını ziyaret eden Başkan Ali Şafak Öztürk, Nasri ve Eto’o konusunda açıklamalarda bulundu.

Yarın oynayacakları Kayserispor’un güçlü bir takım olduğunun altını çizen Ali Şafak Öztürk,  Kayseri deplasmanında galibiyet serisine başlayacaklarına inandığını vurguladı.

Samir Nasri ile ilgili gelişmelerin medyaya farklı yansıtıldığını aktaran Öztürk, Nasri’ninoyuncunun sakatlığından ötürü antrenmana çıkmadığını, antrenmandan kaçan bir oyuncu olmadığını ve Kayserispor maçında sahada olacağını söyledi.

Eto’o ile son dönemde yaşanan sıkıntılara da değinen Öztürk, Eto’o ile ilgili problemlerinin olmadığını, zaman zaman oyuncu ile yönetim, oyuncu ile teknik direktör, hoca ile yönetim arasında her takımda problem olabileceğini belirtirken, kendilerinin işinin bunları çözmek olduğunu aktardı.

Ali Şafak Öztürk sözlerini şöyle noktaladı:

“Eto’o ile problemimiz yok. Galatasaray maçından sonra sarmaş dolaş birbirimize sarıldık. Bunlar takım içinde olabilir. Antalyaspor’un krizlerle değil, başarılarla gündeme gelmesini istiyoruz. Öyle de olacaktır. Bu kadar yatırım da başarı için yapılıyor.”