Öztürk, Eto’o Hakkındaki Kararını Verdi

Ali Şafak Öztürk, Kamerunlu yıldız oyuncu Samuel Eto’o hakkındaki kararını da verdi…

Öztürk, Eto’o Hakkındaki Kararını Verdi
24 Haziran 2016 16:31

Antalyaspor’da 30 Haziran’da gerçekleşecek Olağanüstü Genel Kurul’da başkanlık için aday olan tek isim olan Ali Şafak Öztürk, Kamerunlu yıldız oyuncu Samuel Eto’o hakkındaki kararını da verdi.

Son zamanlarda gündemde olan Teknik Direktör Jose Morais ile Kamerunlu dünyaca ünlü golcü oyuncu Eto’o arasındaki tartışma hakkında da konuşan Ali Şafak Öztürk, “Kulübün içerisine tam girmeden bazı şeyleri şu bu demeden görüp ona göre hareket etmek istemiyorum. Bunun için de kulübün başına geçmem lazım. O olduktan sonra hocamız Morais ve Eto’o ile görüşerek bu işi tam netleştirmek lazım ama takımın ilerlemesi için sağlıklı bir yapı lazım. Bunu her iki tarafın da anlaması lazım. Eto’o kariyeri belli olan bir futbolcu. Çocukluğumda bile sürekli seyrettiğim bir oyuncu, hocamız Morais’e baktığımızda kariyerinde Chelsea, İnter, Real Madrid’de Jose Mourinho ile çalışmış. Gördüğüm ve konuştuğum kadarıyla da dünya tatlısı bir insan. Böyle olduğunu görünce de kendisiyle çalışmak isteriz. Bunun için de sağlıklı bir yapının olması lazım. Antalyaspor için en sağlıklı yapı neyse onun olması gerekiyor” diye konuştu.

Eto’o ile yolda devam etmek istediklerini belirten Öztürk, Eto’o’nun takımda kalması halinde sadece futbolculuğunu istediğini söyledi.

Eto’o ile kesinlikle yola devam etmek istediklerini kaydeden Öztürk, “Eto’o’nun da kafasındakiler önemli. Eto’o iyi futbolcu, kaptanlığını da yaptı, bu takımın kalmasını da isteriz. Kendisinin de kafa olarak buna hazır olması lazım. Ben Eto’o’nun futbolculuğunu istiyorum. Hazırda teknik direktörümüz var, hazır da bir yapımız var. Sağlıklı olan da burada Eto’o’nun futbolculuğu” dedi.

Göreve geldikten sonra takımda bir problem varsa çözeceklerini söyleyen Öztürk, “Ben kendime çok inanıyorum. En iyi şekilde çözebileceğimize inanıyorum. Bir sıkıntı varsa çözeceğimize inanıyorum. Bakalım konuşalım, burada en önemli olan Antalyaspor. En üst seviye de her zaman Antalyaspor vardır. Ne futbolcu ne de teknik direktör takımın önüne geçmemeli. Geçerse sağlıklı bir yapı olmaz. Onun için en önemli olan kulüptür.” şeklinde konuştu.

Takımda performansını tam gösteren her oyuncunun kendisi için yıldız oyuncu olduğunu ifade eden Ali Şafak Öztürk, “Takım için tam performansını gösteren her oyuncu benim için yıldız oyuncudur. Bazı oyuncular geçmişte şurada burada oynamış diye alınan oyuncular var. Performans sergilemiyorsa o futbolcunun bize değeri ne? Stada gelen seyirciler oyuncunun ismi olarak büyük görecek ama performansı sergilemiyorsa, verim alamıyorsanız o futbolcunun Antalyaspor’a değeri ne olacak. Yıldız oyuncu performans sergileyen oyuncudur.” ifadelerini kullandı.