Osmanlıspor – Antalyaspor (Maç Öncesi)

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig 30. hafta mücadelesinde Osmanlıspor’a konuk olacak …

Osmanlıspor – Antalyaspor (Maç Öncesi)
23 Nisan 2016 10:30

Antalyaspor , bugün Spor Toto Süper Lig 30. hafta mücadelesinde Osmanlıspor’a konuk olacak.

Osmanlı Stadyumu’nda oynanacak mücadele, saat 13.30’da başlayacak.

Antalyaspor, ligde 29 haftada topladığı 36 puanla 12. sırada yer alırken, rakip Osmanlıspor ise topladığı 44 puanla beşinci sırada yer alıyor.

Karşılaşma Lig TV kanalından naklen yayınlanacak.


Antalyaspor ile Osmanlıspor, tarihte ilk kez 2002-2003 sezonunda 2. Lig A Kategorisi mücadelesinde karşı karşıya gelmişti. O zamanki adıyla Ankaraspor’u evinde 1-0 mağlup eden ekibimizin golünü Erol Kapusuz atmıştı.

Süper Lig tarihinde ise iki takım ilk kez 2006-2007 sezonunda karşı karşıya geldi. Mücadele, Vederson ve Ali Bilgin’in karşılıklı golleriyle 1-1 berabere tamamlanmıştı.

Antalyaspor ile Osmanlıspor, Süper Lig’de bugüne dek yedi kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçlardan iki  galibiyet çıkartırken, beş maç da berabere tamamlandı. Antalyaspor, iki galibiyeti de 2009-2010 sezonunda Ankaraspor’un küme düşürülmesiyle birlikte hükmen kazanarak elde etti. Süper Lig tarihinde Antalyaspor ve Osmanlıspor’un ekibimizin hükmen galibiyetleri haricinde birbirlerine karşı galibiyetleri bulunmuyor.

İki takım Ankara’da bugüne dek üç kez karşı karşıya geldi. Antalyaspor bu maçların birini hükmen kazanırken, iki maç da berabere tamamlandı.

Ligin ilk yarısında Akdeniz Üniversitesi Stadyumu’nda oynanan mücadele, Eto’o ve N’diaye’nin golleriyle 1-1 berabere tamamlanmıştı.


Karşılaşmayı Üst Klasman hakemlerimizden Arda Kardeşler yönetecek. Arda Kardeşler’in yardımcılıklarını ise Samet Çiçek ve Oktay Önge yapacak.

Müsabakanın hakem altılısı ise şu şekilde:

(O) Arda Kardeşler
(Y) Samet Çiçek
(Y) Oktay Önge
(4) Arkın Akgöl
(5) Oktay Taş
(6) Bahattin Şimşek


Arda Kardeşler, Antalyaspor’un ikinci kez bir maçında düdük çalacak.

Arda Kardeşler, Antalyaspor’un daha önce bu sezon normal süresi 1-1 tamamlanan ve penaltılarla 5-4 galip geldiği Türkiye Kupası 3. Eleme Turu’nda oynanan 24Erzincanspor mücadelesinde düdük çalmıştı.