Çalımbay: “Neler Yapabileceğimizi İyi Biliyoruz”

Rıza Çalımbay, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği haftalık basın toplantısında Beşiktaş maçına dair açıklamalar yaptı …

Çalımbay: “Neler Yapabileceğimizi İyi Biliyoruz”
10 Ağustos 2017 12:21

Teknik Direktör Rıza Çalımbay, Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenlediği haftalık basın toplantısında Beşiktaş maçına dair açıklamalar yaptı.

Sözlerine Grup 1966 lideri Yılmaz Yıldız’a baş sağlığı dileyerek başlayan Çalımbay, bir aydan fazla süredir hazırlık kampı geçirdiklerini, kamp döneminin beklentilerin üzerinde geçtiğini fakat artık lig gerçeğine döndüklerini söyledi. Beşiktaş maçının kolay olmadığını sözlerine ekleyen Çalımbay, çok iyi şeyler yapacaklarını düşündüğünü sözlerine ekledi.

Ligin ilk 5 haftasında takımların oturmadığını da dile getiren Çalımbay, takımların bu süreci atlattıktan sonra takımları ve ligi tanıyacaklarını, Antalyaspor olarak Beşiktaş takımını tanısalar da diğer takımların yepyeni kadro kurduğunu ve bu beş haftalık süreci atlatmaları gerektiğini kaydetti.

Beşiktaş maçından puanlarla dönmek istediklerinin altını çizen Rıza Çalımbay, tek sıkıntının kadrodaki eksikler olduğunu ve 1-2 hafta bu şekilde geçireceklerini söylerken, İstanbul’da neler yapabileceklerini iyi bildiklerini ve gereken neyse yapacaklarını aktardı.

Geçtiğimiz sezon elde edilen başarıların şampiyonluk kadar değerli olduğunu belirten Çalımbay, sözlerini şöyle noktaladı: “Geçen sezon çok sıkıntılı bir dönem yaşandı ve sonrasında iyi başarılar elde edildi. Bu, tekrar yapılabilir hatta daha iyisi. Teknik heyet, yönetim, taraftar yani herkes tek yürek olmalı. Geçen sene çok iyi şeyler yaptık aynı şekilde devam eder düşüncesi olmaması lazım. Herkesin geçen senekinden daha iyi bir şekilde takıma sarılması gerekiyor.