Morais’in Son Durumu Açıklandı

Antalyaspor teknik direktörü Jose Morais’in sağlık durumu hakkında son gelişmeler belli oldu…

Morais’in Son Durumu Açıklandı
7 Şubat 2016 16:28

Geçtiğimiz günlerde rahatsızlanarak “beyin kanaması” teşhisiyle hastaneye kaldırılan Jose Morais’ten iyi haber geldi.

Beyin kanaması sonrasındaki 3 günlük hassas dönemi sorunsuz atlatan Morais’in iyileşmeye başladığı açıklandı. Fenerbahçe galibiyetiyle moral bulan Portekizli teknik adamın, odasında Antalyaspor’un taktik değerlendirmesini yaparak vakit geçirdiği aktarıldı.

Antalyaspor Kulübü yöneticileri ile kulüp idarecilerinin ziyaret ettiği Morais’in tedavisine olumlu cevap verdiği ve hızla iyileştiği ifade edildi. Odasında doktorları tarafından televizyon izlemesine izin verilmeyen ve akşam saatlerinde ışık da yakılmayan odada Morais’in, takımın taktik değerlendirmesi yaparak vakit geçirdiği öğrenildi.

Tedavi sürecinde beynindeki kanamanın vücut tarafından emilmesi beklenen Morais’e, rahat uyuması için doktorları tarafından uyku ilacı verildiği belirtildi.. Antalyaspor Asbaşkanı Hasan Ali Ceylan, Morais’in psikolojik ve vücut olarak güçlü bir insan olduğunu söyledi. Her geçen gün pozitif ilerleme kaydedildiğini kaydeden Ceylan, ilk 3 günden sonraki günlerde de sağlık durumunda olumsuzluk beklenmediğini açıkladı.