Menez’in Dönüş Tarihi Belli Oldu

Jeremy Menez’in dönüş tarihi belli oldu…

Menez’in Dönüş Tarihi Belli Oldu
3 Ağustos 2017 13:40

Yeni sezon öncesi ilk haftalık değerlendirme toplantısını Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde düzenleyen Antalyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Jeremy Menez’in takıma katılacağı tarihi açıkladı.

Menez’in sakatlığının büyük ölçüde bir sakatlık olmadığını belirten Çalımbay, “Bize gelmeden önce ihmal edilmiş bir sakatlığı vardı. Doktoru daha dikkat etseydi, bize gelmeden önce küçük bir operasyon geçirip hazırlık dönemine katılabilirdi. Kampın başladığı ilk gün sakatlandı ve sonrasında da küçük bir ameliyat geçirdi. 9 Ağustos’tan sonra Menez de aramıza katılacak ve antrenmanlarımızda yer alacak” diye konuştu.

Başarıyla tamamlanan kamp döneminde yaşanılan tek olumsuz şeyin Menez’in yanı sıra Deniz Kadah’ın sakatlanması olduğunu söyleyen deneyimli teknik adam, Deniz’in sakatlığı biraz uzun olduğunu ve 5-6 hafta oynamama ihtimalinin bulunduğunu açıkladı.

Ligde şampiyonluğu hedefleyen takımların Antalyaspor’un transfer harcamalarının 3 katı kadar yatırım yaptığını hatırlatan Çalımbay, ligi ilk 10 içerisinde en iyi yerde bitirmeyi amaçladıklarını ifade etti.

Beşiktaş maçı öncesi transferi noktalamayı hedeflediklerini kaydeden Çalımbay, “Lige şampiyon takımla başlayacağız. Bu bizi korkutmuyor. Takımıma güveniyorum. Deniz ve Menez’in sakatlığı olması bizim için dezavantaj. Beşiktaş ile ligin ilk maçını oynamak İstanbul’da kolay değil. Çok zor bir maç. Beşiktaş gücüne güç katıyor. Son aldığı iki oyuncu çok iyi. Oturmuş bir takımı var, şampiyon olmuş. Kolay değil, zor bir maç. Bizim korkumuz yok, bütün amacımız oradan puan ve puanlarla dönmek. Ligin ilk maçları zor olur ama Beşiktaş tanıdığım bir takım” dedi.

Eto’o’nun Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddialarını da yanıtlayan Rıza Çalımbay, “Eto’o’nun Fenerbahçe olayı vardı ama kapandı. Şu anda bitti. Fenerbahçe istiyordu ama olmadı” şeklinde konuştu.

Alanyaspor ile cumartesi günü hazırlık maçı oynayacaklarını hatırlatan Çalımbay, havaya girmeden herkesin ayağının yere basması gerektiğini söyledi. Defans bölgesinde çabuk oyuncuya ihtiyaç duyduklarını belirten Çalımbay, Maicon’un da bu sene ligde çok iyi performans sergileyeceğini kaydetti.

Takımdaki birlik beraberliğin geçen seneki gibi olması gerektiğini vurgulayan Rıza Çalımbay, yönetim, taraftar ve futbolcuların bütünlük içinde olmaması durumunda Antalyaspor’un eskiden olduğu gibi sıkıntılı duruma düşebileceği uyarısını yaptı.