Leonardo İmzayı Attı

Antalyaspor’un yeni teknik direktörü Leonardo Araujo imzayı attı …

Leonardo İmzayı Attı
28 Eylül 2017 17:51

Antalyaspor’un yeni teknik direktörü Leonardo Araujo, iki yıllık sözleşmeye imzayı attı. İmza törenine Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve Brezilyalı teknik adam Leonardo Araujo katıldı.

Leonardo ile iki yıllık sözleşme imzaladıklarını ifade eden Başkan Ali Şafak Öztürk, “Leonardo vizyonu olan, ama aynı zamanda hedefleri olan, aç hala doymamış, aynı zamanda enternasyonal olan biri, kendisi 6 dil konuşuyor. Kariyeri güçlü olan, hem hocalık hem oyuncu olarak çok güçlü bir isim. Sportif direktörlük yapmış olması güçlü bir artı. Kulüp yapısını biliyor. Ben kulübümüze çok büyük katlıları olacağına inanıyorum.” dedi.

Rıza Çalımbay’ın ayrılığına da değinen Öztürk, Çalımbay’ın bu sezon beklentilerin altında kaldığını ifade ederken, “Futbolda dün yok, bugün ve yarın var. Rıza Hoca, Antalyaspor tarihine altın harflerle ismini yazdırmıştır. Bugünkü şartlar farklı,  doğru olanı yaptık” diye konuştu.

İmza töreninde konuşan teknik direktör Leonardo ise çok yoğun bir hafta geçirdiğini, takımda Menez, Eto’o, Nasri gibi isimleri bildikten sonra kendisi için her şeyin pozitif olduğunu ve büyük bir tutkuyla işine başlamak istediğini aktardı.

Leonardo, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Sezonu iyi bir yerde bitirebilir miyiz diye soruyorsanız, ben yaparım diye düşünüyorum, yoksa burada olmazdım. Öncelikle içinde bulunduğumuz durumdan çıkmalıyız. Çok mutluyum burada olduğum için. Takım zor bir dönemden geçiyor. Kendi futbolumuzu oynayarak her maç tek tek düşünmeliyiz. Tabi ki zamana ihtiyacımız var. Kulüp ve şehir için çok büyük hedeflerimiz olduğunu bilinmeli.

KAYNAK: İHA