Kulüpten Bilet Açıklaması

Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Bora Terzioğlu, yaptığı açıklamada taraftardan destek istedi ve ucuz bilet konusunda açıklamada bulundu …

Kulüpten Bilet Açıklaması
15 Mart 2017 18:14

Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Bora Terzioğlu, yaptığı açıklamada taraftardan destek istedi ve bilet konusunda açıklamada bulundu.

Terzioğlu, yaptığı açıklamada lige iyi bir başlangıç yapmadıklarını ve ilk sekiz haftayı 3 puanla tamamladıklarını aktarırken, zaman içerisinde teknik heyet, yönetim, futbolcu, çalışanlar ve taraftarların birlik ve beraberlik çerçevesinde hareket etmesiyle 38 puanla 6. sıraya yerleştiklerini açıkladı.

Ligin bitmesine 10 hafta kaldığını ve bu 10 maçın 6’sını iç sahada oynayacaklarını aktaran Bora Terzioğlu, son altı iç saha maçını 33.000 taraftarla birlikte oynamak istediklerini, bu yüzden Beşiktaş maçı ile birlikte bilet fiyatlarını düşürdüklerini aktardı. Bu çalışmaların karşılık bulmasından sevinçli olduklarını da belirten Terzioğlu, bilet fiyatları düzenlemesinin tamamen taraftarların Antalya Arena’yı doldurmaları ve birlik beraberlik amacına yöneliktir olduğunu dile getirdi.

Futbol Disiplin Kurulu Talimatı’nın fiyat uygulamalarını da düzenlediğinin altını çizen Terzioğlu “Buna göre misafir takım bilet fiyatları aynı seyir kalitesindeki, sizler için belirlediğimiz kale arkası tribün bilet ücretlerinin en çok % 30 fazlası olabiliyor. Kombine bilet alan taraftarlarımız; sizlerin Antalyasporumuza desteği için ayrıca teşekkür ediyoruz. Gün, birlik beraberlik içinde takımımızı destekleme günüdür.” diyerek kombinesi olan taraftarlara da çağrıda bulundu.