Konyaspor’dan Antalyasporlu Yöneticilere Suçlama

Konyaspor yönetimi, Antalyasporlu yöneticilerin kutlamayı 10 dakika sonra yapmak yerine evsahibi seyirciler tribündeyken gerçekleştirdiğini belirtti.

Konyaspor’dan Antalyasporlu Yöneticilere Suçlama
14 Şubat 2017 14:09

Konyaspor yönetimi, bugün yaptığı basın açıklamasında kendilerinin gerekeni yaptığını fakat Antalyasporlu yöneticilerin kutlamayı 10 dakika sonra yapmak yerine evsahibi seyirciler tribündeyken gerçekleştirdiğini belirtti.

Konyaspor yönetiminden yapılan açıklamada Antalya’da oynanan mücadelede de otobüslerinin güvenlik zaafiyeti sebebiyle üç ayrı noktada taşlandığı ve bayram sabahı kırık camlarla Konya’ya dönmek zorunda kaldıklarını belirtti. Bu durumda dahi kendilerinin sağduyulu davranarak özellikle sosyal medya üzerinden taraftarların birbirlerine tehdit içerikli mesajlar göndermelerinden uzak durmalarını istediklerini aktaran Konyaspor yönetimi, 7 Şubat tarihinde her iki şehrin valisinin ortak kararı üzerine yöneticiler ve tribün liderlerinin Akseki’de dostluk yemeğinde bir araya gelmesi sağladıklarını kaydetti.

Maç günü ise Antalyaspor yönetimini dostluk yemeğinde misafir ettiklerini dile getiren Konyaspor yönetimi, Antalyaspor’a 3 locanın yanı sıra VIP Tribün’de 45 kişilik yer tahsis ettiklerini söyledi. Antalyaspor başkanı ve yöneticilerinin toplum psikolojisini düşünerek hareket etmediklerini de aktaran Konyaspor tarafı, yaşanan olayları tasvip etmediklerini fakat Antalyaspor yönetiminin ev sahibi seyirciler tribündeyken taraftarları selamlaması yerine 10 dakika daha bekleseler herhangi bir olay yaşanmayacağını belirtti.

Öte yandan Antalyaspor taraftarlarının Konya’ya gelirken iyi niyetli olmadığını da aktaran Konyaspor yönetimi, kendilerinin tüm çabalarına rağmen attıkları adımların boşa gitmelerinden rahatsız olduklarını ve gerekli görüldüğü takdirde Antalyaspor taraftarlarının otobüslerinde yakalanan kesici, delici aletlerin fotoğraflarının da kamuoyuyla paylaşacağını belirtti.