Hesapcıoğlu Hisse Satışı Olmayacağının Garantisini Verdi

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Emin Hesapcıoğlu, gazeteci Şifa Çiçek’e açıklamalarda bulundu.

Hesapcıoğlu Hisse Satışı Olmayacağının Garantisini Verdi
15 Haziran 2021 15:35

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Antalyaspor Kulübü Derneği seçimlerinde başkanlık koltuğuna oturan Emin Hesapcıoğlu, Akdeniz Manşet’e verdiği röportajda Antalyaspor A.Ş.’den hiçbir hisse satışı olmayacağının garantisini verdi.

Gerçekleştirilen özel röportajda Emin Hesapcıoğlu, genele kurula gelen dernek üyelerinin tamamına tüzükte yapılan değişiklikleri içeren bilgilendirme yazısı verildiğini açıklarken  tüzüğün gizlenmediğini ve tamamen okunarak oylandığını açıkladı.

Hesapcıoğlu, yeni tüzüğün yönetim kuruluna seçilen tüm üyelerin tüzük hakkında bilgisi olduğunu ve üyelere iki gün önce bu tüzük tadilat tasarısının açıklandığını aktarırken, “Seçimden iki gün önce yönetime giren 28 arkadaşı topladık ve yeni tüzüğü okuduk. Yaklaşık bir buçuk saat açıklamalar yaptık. Seçim günü de bütün yönetici arkadaşlarla Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde bir kez daha toplandık ve değişikliklerin tek tek bir daha üstünden geçildi. Bu işleri bilen, yıllardır dernek ve vakfın içerisinde olan Nafiz Tanır’dan bilgi aldım. Bunun dışında benim kendi avukatım ve mali ekibim gelip birebir değişikliklerle ilgilendi. Yani fikri olan, bilgisi olan herkesten bir şeyler öğrenmeye çalıştık.” şeklinde konuştu.

Hisse konusuna da açıklık getiren Hesapcıoğlu, “Hedefimiz hisse satışı değil. Antalyaspor A.Ş.’nin hissesinden bir tane bile hissenin satılmayacağının garantisini veririz. Şehrin tamamına sormak lazım. Yani derneğin zaten satma yetkisi var. İpotek verme yetkisi yoktu. Biz de elimizdekini kaybetmeyelim, elimize farklı fırsatlar çıkabilir diye bu maddeyi koyduk. Derneğin Lara’daki petrol istasyonun ipotek vermek için Ziraat Bankası ile bir görüşme yapıldı. Olabilir denildi. Ayrıca şirket kriterlerine göre baktığınızda zarar eden bir Antalyaspor A.Ş. var. İhtiyaç anında el aleme muhtaç olacağımıza, kapı kapı dolaşacağımıza yeri ipotek verebiliriz. Değilse transfer yapamayız.” ifadelerini kullandı.

Şifa Çiçek’in gerçekleştirdiği röportajın tamamına bu linkten ulaşabilirsiniz.