Hedefe Tutunmak

Bu sene oynadığımız her maçtan şahsen önce zevk almaya ve keyfini çıkarmaya çalışıyorum …

Hedefe Tutunmak
15 Mart 2017 08:24

Şanssız bir mağlubiyet ve sonrasında akıllara gelen tek şey “Haftaya Rize’de kaybederiz ve ligi amaçsızca bitiririz.” idi. Eğer bu seneki Antalyaspor bildiğimiz Antalyaspor olsaydı, Rize’de kaybeder ve Avrupa hayallerini başka bir bahara ertelerdik.

Bu sene oynadığımız her maçtan şahsen önce zevk almaya ve keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Çünkü hem sahada hem de yönetimsel anlamda ezber bozan bir Antalyaspor var sahada.

Önümüzde çok zorlu bir maç var. Beşiktaş’ın hafta içi önemli bir Avrupa maçı olması avantajımız. Oradan hem yorgun hem eksik gelmeleri muhtemel.Senelerdir şanssızlığımızı kıramadığımız, geçen sene stat açılışında biz kötü bir gece yaşatan, Eto’o olayına kızdığımız bir takıma sahada bunların hesabını sorma şansımız var. Yönetim radikal bir karar alarak bilet fiyatlarını düşürdü. Bu bilet fiyatlarının orta ve uzun vadede Antalyaspor için yararı olur ama bu maç bazında bakarsak çok tehlikeli bir karar. Zira Beşiktaşlıların aramızda olma ve olası olay çıkma ihtimali hem Kayserispor ile içeride oynayacağımız maçı etkiler hem de motivasyonumuzu bozar. Burada öncelikle sorumluluk biz taraftarlara sonrasında ise emniyet ve güvenlik mensuplarına düşüyor. Üzerinde Beşiktaş ürünü olan hiç kimseyi Antalyaspor tarafına büyük küçük ayırt etmeden sokmamak, olası olayların önüne geçmek demektir. Umarım kimsenin burnunun bile kanamadığı bir gün geçiririz.

Takımda en önemli eksik Diego. Benim gözümde takım içinde Eto’o dan bile daha önemli bir göreve sahip ve defansın kalbi konumunda. Onsuz geçen Rizespor maçında rakibin fazla etkili olamaması sebebiyle defansımız çok açık vermedi. Ama Beşiktaş maçında umarım onun yerine görev yapacak olan Salih Dursun onu aratmayacak bir performans ortaya koyar. Horic’in Diego’nun yokluğunda bile düşünülmüyor oluşu, sene sonunda kendisiyle yolların çok büyük bir sürpriz olmazsa ayrılacağını gösterir nitelikte.

Gönlümüz, dileklerimiz pazar akşamı Antalyasporumuz ile olacak.Bu zafer gecesine “BEN ANTALYASPORLUYUM” diyen herkes umarım gelir ve yerinde stadyumda yaşar.