Hami’nin Hedefi Şampiyonluk

Hami’nin Hedefi Şampiyonluk
30 Aralık 2014 18:33

Antalyaspor, PTT 1. Lig’in ilk yarısının son maçında deplasmanda oynayacağı Osmanlıspor maçının hazırlıklarını teknik direktör Hami Mandıralı gözetiminde Hasan Subaşı Tesisleri’nde sürdürürken, Teknik Direktör Hami Mandıralı, ligin sonunda şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Adanaspor maçını kaybettikleri için üzgün olduğu belirten Hami Mandıralı, taraftarı ve camiayı üzdüklerini söyledi. Taraftarlara alınan yenilgiye rağmen kendilerini destekledikleri için teşekkür eden Mandıralı, şunları söyledi:

Taraftarlar da camia da alınan yenilgiden ötürü çok üzgün. Adanaspor maçında yenilgiye rğmen bize destek ve moral veren taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu yaptıkları, takımın moralinin çok bozulmamasına ve Osmanlıspor maçına daha iyi hazırlanmalarına neden olacaktır. Sırada Osmanlıspor maçı var. Bizim için çok ciddi bir rakip ve şampiyonluğun en büyük adayı bir takım. Biz de şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz ve şampiyon olmak istiyoruz. Bunu da oyuncularıma hep anlatıyorum. Eksiklerimiz var; bunları giderip artıya çevirmek istiyoruz. Daha canlı ve daha diri oynamak zorundayız. Kondisyon ve güç anlamında takımımızda bir sıkıntı yok ama pozisyon anlamında sıkıntı yaşıyoruz. Pozisyon üretmek için denemek lazım. Ortayı, şutu ve pası çoğaltmamız lazım. Adanaspor maçı yenilmememiz gereken bir maçtı ama futbolda bunlar oluyor. Oyuncularımın iyi niyetinden şüphe etmiyorum. Çok çalışacağız ve zirveden kopmayacağız.

Adanaspor maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Mehmet Sedef ve Arif Şahin’e de değinen Mandıralı, oyuncuların daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Cezalı oyuncuların yerine oynayacak olanların da hazır olduğu belirten Mandıralı, sözlerini şöyle noktaladı:

İki kıymetli oyuncumuz cezalı duruma düştü. Nasıl sarı kart gördüklerini onlar da izlesin ve görsünler. İki isim de deneyimli oyuncu, daha dikkatli davranmaları gerekiyordu. Hakemin kararları aslolandır. Eleştirmek onların işi değildir. Bu iki oyuncumuzdan mahrum olarak maça çıkacağız. Yerlerine oynatacağımız oyuncular hazır olsa da aynı görevi yapabilecekler mi, maç günü göreceğiz. Osmanlıspor maçı zor olacak. Alacağımız puan ya da puanlar bizim için değerli.