Hami Mandıralı: “Oyuncularımız Beklentileri Karşılamadı”

Hami Mandıralı: “Oyuncularımız Beklentileri Karşılamadı”
28 Aralık 2014 16:05

Hami Mandıralı, maç sonu yaptığı açıklamada bazı oyuncuların beklentilerini karşılamadığını belirterek, bunun sıkıntısını yaşadıklarını söyledi.

En ciddi ve en en önemli rakip olarak gördükleri Adanaspor maçında çalışmaları buna göre yaptıklarını belirten Mandıralı, eksiklerini gördüklerini ve çok çalışmalarının gerektiğini söylerken, şunları söyledi:

Maçtan önce de dediğim gibi, Adanaspor bizim için en ciddi, en önemli ve en kuvvetli ekipti. Bu tarz konuşmaları oyuncularımızla da yaptık ve çalışmalarımızı da buna göre yaptık. Ama istediklerimizi gerçekleştiremedik. Pozisyona dahi giremedik. Mücadele yönünden bir şeyler yapmaya çalıştık ama üretken değildik. Adanaspor maçı en kritik maçımızdı. Beklentilerimizin fazla olduğu oyuncular kıpırdanamayınca bunun sıkıntısını yaşadık. Defans olarak savaşan ve çarpışan bir takımız ama bugün bazı oyuncuların mücadele etmemesinin sıkıntılarını yaşadık. Doksan dakikada bneredeyse pozisyon vermedik, tek bir pozisyon oldu onda da golü attılar. Futbol böyle acımaszı bir oyun. Önümüzdeki maçlara bakacağız klişesinden uzak bir söz söylemek gerekirse, eksiklerimizi böyle maçlarda daha iyi görüyoruz. Çok çalışmamız lazım.

Mandıralı, yenilginin moralleri bozduğu belirtirken, “Mağlubiyet bizi üzdü. Çalışarak hatalarımızı gidereceğiz.” dedi.

Osmanlıspor maçına da değinen Mandıralı, sözlerini şöyle noktaladı:

Osmanlıspor maçı çok değerli bir maç. Onlar da bizim gibi şampiyonluğa oynayan bir rakip. Diğer takımlar gibi biz de kazanmak istiyoruz ama bu sözde olmuyor. Bunu eyleme dökmeli ve buna göre çalışmalıyız.