Gencer’den Transferlere Dair Açıklama

Gencer’den Transferlere Dair Açıklama
15 Haziran 2015 16:31

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, düzenlediği basın toplantısında Antalyaspor’un ilgilendiği oyuncularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Gencer, Yusuf Şimşek’ten transfer raporunu aldıklarını ve minimum maliyetle maksimum verim alacakları bir anlayış içinde olacaklarını söyledi.

28 Haziran Pazar günü takımın toplanacağı ve sezon öncesi hazırlıkları için Davraz’a gideceğini belirten Gencer,  iki stoper, bir sağ kanat, bir çift yönlü kanat ve bir tane de transfer alacaklarını belirtti.

Süper Lig’e yükselmelerinden sonra şehrin de ayağa kalktığını belirten Gencer, bu sinerjiyi korumak için Ronaldinho, Eto’o ya da Afellay isimlerinden biri ya da birinden fazlasıyla anlaşmak istediklerini belirtti. Bu oyuncular için Antalyaspor’un kasasından bir kuruş dahi çıkmayacağını söyleyen Gencer, “Teminat mektubu istiyorlarsa onu da veririz. Bu üç ismin alacakları ücret, şu an aldıkları ücretten elbette daha az olacak. Transferleri şehrin yaratacağı sponsorların bütçesi ile sağlamak istiyoruz.” dedi.

İç transferde ilk imzayı Fornezzi’ye attırdıklarını kaydeden Gencer, “Teknik heyet ve futbolcularımızla imzaları attık fakat federasyona henüz göndermedik.” dedi.

Öte yandan diğer transfer haberlerine yönelik de açıklama yapan Gencer, sözlerini şöyle noktaladı:

Mbilla ve Tiago’ya transfer teklifi yaptık fakat henüz geri dönüş alamadık.

Emre Akbaba’ya diğer kulüplerden gelen bir teklif yok.

Cumartesi günü yabancı bir santrafor ile imza atacağız. Yine herkesin sevineceği, Antalyaspor camiasının yakından tanıdığı bir futbolcu da kulübüyle sözleşmesini feshedebilirse seneye Antalyaspor forması giyecek.

Sivok’u Yusuf Hoca istedi, Webo’ya hayır demeyiz. Dany için ise transfer düşüncemiz vardı. Hepsi ile görüştük.

Bize kiralık gelen Gökhan Karadeniz’i tekrar kadromuza katmak istiyoruz.