Gencer’den TFF ve MHK’ye Çağrı

Gencer’den TFF ve MHK’ye Çağrı
18 Mayıs 2015 16:38

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, dünkü maçta taraflı yönetimiyle tepki çeken Süleyman Abay’a sert tepki gösterirken, TFF ve MHK’ya çağrıda bulundu.

Diarra’nın ceza sahası içinde düşürülmesine ve Adem Alkaşi’ye yapılan sert faullere seyirci kaldığını, Tissdale’i ise oyundan atamadığını belirten Gencer, hakemin yönetimini eleştirdi.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve MHK Başkanı Yusuf Namoğlu’na çağrıda bulunan Gencer, maçların oluşturulacak bir heyet ile izlenip, takımların artı ve eksi puanlarının çıkarılmasını talep etti.

Gültekin Gencer, “Camia olarak MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ve geçmiş MHK başkanları, TFF ile futbol duayenleri tarafından oluşturan heyetin Osmanlıspor ve Adana Demirspor’un 33 maçını da izlemesini istiyoruz. Yine Antalyaspor’un da maçı izlensin ve hakemlerin yaptığı hatalar sonucu takımların kazandığı – kaybettiği puanlar çıkartılsın. Bizim de bu söylemimizde ne kadar haklı ne kadar haksız olduğumuz dagörülsün. Verilen karara saygı duyacağız.” dedi.

Sezon başından bu yana hakemlerin de hata yapabileceklerini savunduğunu fakat takımların emeklerinin hakem hataları sebebiyle yok olup gittiğini de belirten Gülktekin Gencer, bu yanlı tutumların ligin kaderini etkilediğini söyledi.

Gencer, maç sonunda yaşanan olaylara da değinirken, Mehmet Yıldız başta olmak üzere futbolcuların taraftarlara yaptıkları el kol hareketleri ve hakemin yanlı tutumu çerçevesinde bu olayların geliştiğini söyledi.

Öte yandan maç sonunda Antalyaspor taraftarının verdiği tepkiye değinen Gencer, Antalyaspor kulübünün  bu yüzden ceza alabileceğini ve playoff maçında tribün kapatma cezası gelebileceğinin de altını çizdi.