Gencer’den Kenetlenme Çağrısı

Gencer’den Kenetlenme Çağrısı
22 Aralık 2014 17:10

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, yaptığı değerlendirmede taraftarlar ile oyuncuların arasındaki problemin çözülmesi gerektiğini belirtti. Gencer, “Şampiyonluk için kenetlenmenin zamanı geldi.” diye konuştu.

Antalyaspor’un Kayserispor maçından 3 puanla ayrıldığını belirten Gencer, Osmanlıspor’un da takılmasıyla çok önemli bir galibiyet elde ettiklerini belirtti. Her maça galibiyet parolasıyla çıktıklarını belirten Gencer, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini söyledi.

Kayserispor maçının ardından taraftar ile oyuncular arasında yaşanan gerginliğe değinen Gencer, takımın gösterdiği tepkinin bir birikimden kaynaklı patlama olduğunu belirtirken, sözlerine şöyle devam etti:

“Alanyaspor mağlubiyeti bir iş kazasıydı. Ama taraftarın tepkisi sert oldu. Futbolcularda bu birikimle bu hafta bir patlama yaptı. Şampiyonluğa inanıyorsak eğer; takımımızla, yönetimimizle, teknik kadromuzla ve taraftarımızla bir olup önümüzdeki haftadan itibaren sıfırdan başlayıp, kenetlenmeliyiz ve olumsuzlukları rafa kaldırmalıyız. Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yapacağız. “

Gencer, Adanaspor karşılaşması için takımın knsantre olduğunu ve galibiyetten başka bir şey düşünmediğini belirterek, sözlerini şöyle noktaladı:

“Altınordu ve Alanyaspor maçları bizim için kazaydı. Bu haftaki rakibimiz Adanaspor’un ligdeki durumunun da kritik olduğunu biliyoruz. Önemli bir maça çıkıyoruz. Rakibi hafife almıyoruz. Galibiyet için oynayacağız.”