Gencer Bir Senede Borçları Temizleyecek

Gencer Bir Senede Borçları Temizleyecek
15 Haziran 2015 15:01

Başkan Gültekin Gencer, düzenlediği basın toplantısında yıl sonu itibariyle kulüp bütçesi ve olası transferler konusunda basın mensuplarına bilgi verdi.

Antalyaspor başkanı Gültekin Gencer, düzenlediği basın toplantısında iç transfer, olası yabancı transferler, genel kurul ve Fazlı Ulusal hakkında konuştu.

Gültekin Gencer, camianın istediği seçimli genel kurul hakkında her türlü öneriye açık olduğunu belirterek, daha iyisini yapacak olan varsa kapısının açık olduğunu söyledi.

Antalyaspor menfaatleri doğrultusunda her türlü düşünceye saygı duyduğunu belirten Gencer, göreve devam ettikleri takdirde bir yıl içerisinde tüm borçların biteceği sözünü verdi.

Kulübün şu an 17 milyon TL vergi olmak üzere 37 Milyon TL borcu bulunduğunu belirten Gencer, göreve devam ettiği takdirde futbol takımına 50 Milyon TL’nin üzerinde bir bütçe ayıracağını söyledi. Mevcut borçla beraber sezon için kullanılacak olan miktarın yaklaşık 90 Milyon TL olduğunu belirten Gencer, transfer hedefleri için ise Antalyaspor’u uçuracak isimleri kadromuza katmak istiyoruz.” dedi.