Eto’o’dan Emrah’a İlginç Teklif

Antalyaspor’un yıldız golcüsü Samuel Eto’o, gol sayısını daha da arttırabilmek için takım arkadaşlarından Emrah Başsan’a ilgi çekici bir teklifte bulundu…

Eto’o’dan Emrah’a İlginç Teklif
1 Nisan 2016 11:27

Antalyaspor’un yıldız golcüsü  Samuel Eto’o, gol sayısını daha da arttırabilmek için takım arkadaşlarından Emrah Başsan’a ilgi çekici bir teklifte bulundu.

Kamerunlu oyuncunun sezon başında, Emrah Başsan ile asist sayısı konusunda konuştuğu öğrenildi. Emrah’tan 12 tane asist isteyen Eto’o’nun “Sen yetenekli bir oyuncusun ama daha yolun çok başındasın. Yıldız olmak öyle kolay bir iş değil. Bana en az 12 tane gol attırmalısın. Eğer bu rakamı yakalarsan, git garajımdaki arabalardan isteğin birini al senin olsun” dediği ortaya çıktı.

Emrah Başsan ise sakatlıklar ve kadro istikrarı yakalayamaması nedeniyle, Samuel Eto’o’nun istediği rakamı yakalayamadı. Eto’o’nun bu teklifini duyan Antalyasporlu diğer futbolcuların ise “Eto’o gerçekten çok zeki bir oyuncu. Bu teklifle hem kendisinin hem de Emrah’ın performansını arttırmayı düşünmüş. Bir taşla iki kuş vurmak diye buna denir” şeklinde konuştukları ifade edildi.