Eto’o ve Arda, Gencer İçin Buluştu

Samuel Eto’o ve Arda Turan, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer’in oğlu Gürkan Gencer ile Mine Koç çiftinin nikah töreni için bir araya geldi…

Eto’o ve Arda, Gencer İçin Buluştu
25 Mart 2016 23:48

Antalyasporlu Samuel Eto’o ve Barcelona forması giyen milli futbolcu Arda Turan, Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer’in oğlu Gürkan Gencer ile Mine Koç çiftinin nikah töreni için bir araya geldi.

Çiftin nikah şahitliğini TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Samuel Eto’o ve Arda Turan yaparken çiftin nikahını Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel kıydı.

Nikah töreninde Arda Turan ve Samuel Eto’o çifti tebrik ederek, ömür boyu mutluluklar diledi. Düğüne Merkez Hakem Kurulu Başkanı Kuddusi Müftüoğlu, Antalyasporlu futbolcular ile Antalyaspor teknik heyeti ile spor ve siyaset dünyasından yaklaşık 1000 davetli katıldı.

Mutlu oldukları bir günde her şeyden önce tüm sevenlerinin kendilerini yalnız bırakmadığını söyleyen Gültekin Gencer, Galatasaray U21 futbol takımının eski antrenörü Zafer Koç’un ölümü nedeniyle Galatasaray camiasına baş sağlığı diledi.