Eto’o Müjdeyi Verdi

Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o müjdeyi verdi…

Eto’o Müjdeyi Verdi
4 Mart 2017 10:10

Antalyaspor’un Kamerunlu yıldızı Samuel Eto’o samimi itiraflarda bulundu.

Eto’o, başta Antalyasporlular olmak üzere Türk futbolseverleri sevindirecek ve heyecanlandıracak açıklamalar yaptı. 35 yaşındaki golcü oyuncu “3 yıl daha buradayım” açıklamasını yaptı.

Kariyeri boyunca Real Madrid, Barcelona, Inter ve Chelsea gibi Avrupa’nın büyük kulüplerinde forma giyen Eto’o, Türkiye’yi çok sevdiğini söyledi. Antalya’nın muhteşem bir yerleşim alanı olduğunu ve ülkenin genelinde çok farklı yerler gördüğünü belirten Kamerunlu golcü, burada olmaktan dolayı da mutlu olduğunu ifade etti.

3 yıl daha Türkiye’de futbol oynamak istediğini kaydeden Eto’o, bu haftaki Galatasaray maçında oynayamayacağı için üzgün olduğunu da söyledi.

Takım arkadaşlarına güvendiğini ve galibiyet için sahaya çıkacaklarını ifade eden Eto’o, “Ligdeki kalifikasyonumuz için kazanmamız gereken bir maç. Biz her maça kazanmak ve sahaya güzel futbol yansıtmak için çıkıyoruz. Galatasaray maçı da bunlardan birisi. Takım arkadaşlarıma inanıyorum, bize yakışacak oyun ve skorla maçı tamamlamak için ellerinden geleni yapacaklar” diye konuştu.