Doukara Antalyaspor’daki Hedeflerini Açıkladı

Antalyaspor’un golcü oyuncusu Souleymane Doukara, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi yayın organı ‘Tam Saha’ dergisine konuştu…

Doukara Antalyaspor’daki Hedeflerini Açıkladı
9 Ağustos 2018 14:15

Antalyaspor’un golcü oyuncusu Souleymane Doukara, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi yayın organı ‘Tam Saha’ dergisine konuştu.

Osmanlıspor’da yaşadığı doku uyuşmazlığı sebebiyle devre arasında Antalyaspor’a transfer olmayı tercih ettiğine değinen Doukara, Osmanlıspor’daki yarım sezonluk doku uyuşmazlığından sonra Antalya’da çok iyi karşılandığını ve Fransızlar, Brezilyalılar ve Türklerden oluşan bir takım ambiyansı gördüğünü söyledi.

Bu güzel ambiyans sonucunda kendisinin de attığı gollerle takımı ligde tutmayı başardıklarını belirten Senegal asıllı Fransız golcü, Antalyaspor’daki hedefleri için yapacağı katkılarla Antalyaspor’u ligde hak ettiği yere getirmek olduğunu ifade etti.

Geçen sezon deplasmanda oynanan Kasımpaşa maçında orta sahada aldığı topla neredeyse bütün rakip takımı çalımlayarak attığı gol hakkındaki soruyu yanıtlayan Doukara, “Kasımpaşa’ya attığım golü kesinlikle unutulmaz gollerim arasında sayabiliriz. Bir de Leeds United’da oynarken ceza sahasının sağ çaprazından yarım voleyle topu ağlarla buluşturduğum bir golüm var. Onunla birlikte ilk iki golden biri diyebilirim” diye konuştu.

Son vuruşlarının diğer golcülerden farklı olduğunu düşündüğünü aktaran Doukara, İtalya’dan İngiltere’ye transferi konusunda önemli kararlar alabilmesinin de kariyerindeki dönüm noktalarından biri olduğunu söyledi.

Spor Toto Süper Lig’de beyefendi karakteri sebebiyle Emmanuel Adebayor ve hırslı yapısıyla Bafétimbi Gomis’i beğendiği iki oyuncu olarak gösterebileceğini kaydeden Doukara, Türkiye’nin EURO 2024 adaylığına da destek verdi.