Cihan Bulut’tan Ali Şafak Öztürk’e Cevap

Antalyaspor Eski Başkanı Cihan Bulut, bugün Başkan Ali Şafak Öztürk tarafından yapılan açıklamaya sosyal medya üzerinden cevap verdi.

Cihan Bulut’tan Ali Şafak Öztürk’e Cevap
10 Kasım 2018 21:34

Eski Başkan Cihan Bulut, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Başkan Ali Şafak Öztürk’ün açıklamalarına cevap verirken, Ali Şafak Öztürk’ün ilk dönemindeki yönetimi Antalyaspor’un geleceğini ipotek altına almakla suçladı ve yeni yönetimin de geldikleri günden bu yana hiçbir ödeme yapmayarak Antalyaspor’u çıkmaza soktuklarını iddia etti.

Görevde bulundukları süre zarfında gece gündüz çalışıp, takımın en zor zamanlarında milyonlarca lirayı ceplerinden harcadıklarını ve bu süreçte Ali Şafak Öztürk’ün ilk başkanlığı döneminin ardından kulübe konulan temliklerin kaldırılması için kapılarına gittiklerini ve sonuç alamadıklarını aktaran Cihan Bulut, kendilerini eleştiren eski yönetimin herhangi bir fedakarlıkta bulunmadığını savundu.

Ali Şafak Öztürk yönetiminin Antalyaspor’daki yönetim hatalarını düzeltme vaadiyle yeniden göreve geldiklerinde kendilerine olan borçların derhal ödeneceği taahhüdünde bulunduğunu belirten Bulut, “İleri vadeli senetler Emin Hesapçıoğlu tarafından verilse de, vadesinde ödenmemiştir. İcra takibi için uzun süre beklenmiş, icra takibi yapıldıktan sonra da günlerce sorunun çözülmesi için çaba sarf edilmiştir. Bu süreçte ödenmeyen borçlar nedeniyle evimize icra takibi gelmiş, hakkımızda ceza davaları açılmıştır.” dedi.

Öte yandan mevcut yönetimin göreve geldiğinden bu yana ne tedarikçilere ödeme yaptığını ne de futbolcu maaşlarını yatırdığını sözlerine ekleyen Cihan Bulut, “Bize gelene dek birçok alacaklı Antalyaspor’un hesaplarını zaten bloke etmiş, bugün bizi eleştirenler ve yandaşları geçtiğimiz sezon Antalyaspor’un geleceğini ipotek altına almışlardır. Haciz işlemi yapılmadan önce defalarca iletişim kurmaya çalıştık fakat başarılı olamadık. Yaptıklarımızın gerekçelerini, her mecrada herkesle tartışmaya hazırız.” dedi.