Bülent Hoca Ödemelerin Yapılmasını İstedi

Antalyaspor’da söz verilen alacakların ödenmemesi krize yol açtı.

Bülent Hoca Ödemelerin Yapılmasını İstedi
30 Temmuz 2018 20:02

Antalyaspor’da Hollanda kampının ardından futbolcuların bugün akşam antrenmanına çıkması beklenirken, söz verilen alacakların ödenmemesi krize yol açtı.

Antalyaspor Yönetim Kurulu ile Bülent Korkmaz, antrenmanın yapılması planlanan saatte Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde bir araya geldi. Tesislere gelmek üzere olan oyunculara İdari Menajer Cem Deda tarafından antrenmanın iptal olduğu bilgisi iletildi. Toplantıda Bülent Korkmaz’ın kendisine söz verildiği gibi en geç 31 Temmuz akşamına dek futbolcularının alacaklarının ödenmesini talep ettiği öğrenildi.

Antalyaspor yönetiminin 1 Ağustos 2018 tarihine dek ödemesi gereken yaklaşık 40 Milyon TL’lik tutarı ödemesi beklenirken, bu parayı bulamayan yöneticilerin ise kara kara düşündüğü öğrenildi. Futbolculara ödeme yapılmaması halinde bazı oyuncuların sözleşmelerini tek taraflı feshetme hakkına sahip olacağı gibi, ilerleyen günlerde Türkiye Futbol Federasyonu’ndan halen mali kriterler sebebiyle kulüp lisansı alamayan kulübe de para cezasının yanı sıra kriterlerin karşılanamaması durumunda puan silme cezası gelebileceği de iddialar arasında yer aldı.