Genç Akrepler Türkiye İkincisi Oldu

Antalyasporlu Genç Akrepler, U18 Basketbol Türkiye A Serisi Şampiyonası’nda ikinci oldu …

Genç Akrepler Türkiye İkincisi Oldu
8 Mayıs 2017 10:24

TBF tarafından Antalya’da düzenlenen U18 Basketbol Türkiye A Serisi Şampiyonası’nda Antalyaspor U18 Takımı ikincilik kupasının sahibi oldu.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan yarı final maçında Teşvikiye Akademi’yi 78-58 mağlup eden Antalyaspor, finalde Tarsus Amerikan Koleji ile karşı karşıya geldi. Başabaş bir mücadele sergileyen gençler, mücadeleyi 70-68 kaybederek şampiyonluğu kaçırdı ve şampiyonayı ikinci sırada tamamladı.

Antalyaspor U18 takımından Batuhan Aksu, final maçının ardından en iyi asist yapan oyuncu ve en iyi guard oyuncusu seçildi. Aksu’ya ödülünü Antalyaspor Basketbol Kurulu Başkanı Güray Kanan ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sanem Öztürk verdi. Takımımız ikincilik kupasını ise Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sanem Öztürk ile Muratpaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özcan Karakoç’un elinden aldı.

İkincilik hakkında değerlendirmede bulunan Altyapı Menajeri Arda Urcu, geldikleri noktanın hem Antalya hem de Antalyaspor adına onur verici olduğunu söyledi. Gençlerin bu başarısının geleceğe umutla bakmalarını sağladığını dile getiren Urcu, “İlerleyen senelerde daha çok çalışarak hem oyuncularımızın seviyesini hem de alınacak dereceleri üst seviyeye çıkarmak hedefimizdir. Teknik ekibimizi de yaşattığı bu büyük onurdan ötürü kutlarım.” dedi.