Arda Vekiloğlu İmzayı Attı

Antalyaspor, Arda Vekiloğlu ile iki yıllık sözleşme imzaladı …

Arda Vekiloğlu İmzayı Attı
20 Temmuz 2017 15:39

Antalyaspor, daha önce Gelişim Koleji’ni çalıştıran ve mayıs ayında kulübünden ayrılan Arda Vekiloğlu ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Basketbol Şube Başkanı Güray Kanan, Basketbol Şubesi yöneticilerinden Semih Beken ile Berkay Bahar, Basketbol Şube Genel Menajeri Arzu Özyiğit ve Genel Menajer Yardımcısı Murat Hisarkaya katıldı.

Törende konuşan Güray Kanan, Antalyaspor olarak daha iyi şeyler yapmak için yola çıktıklarını ve daha da büyük başarılara ulaşacaklarına inandıklarını dile getirdi. Gelecek sezon kendileri için daha farklı bir sezon olacağını belirten Kanan, kendine inanan ve sahasında maç kaybetmemeye çalışan bir takım kurmak istediklerini aktardı.

Törende konuşan Arda Vekiloğlu ise Antalyaspor gibi köklü bir camiada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirirken, Antalyaspor’u tercih etmesinde tüm ekibin kendisine olan yaklaşımının büyük rol oynadığını belirtti. Vekiloğlu, “Antalyaspor kulübünün basketbolu daha ileriye taşıma hedefi var. İnşallah bu hareket amacına ulaşacak. Benim de katkım olursa çok mutlu olacağım.” dedi.

Konuşmaların ardından Antrenör Arda Vekiloğlu, 2 yıllık sözleşmeye imza attı.