Antalyaspor’dan Uğur Okulları’na Ziyaret

Antalyaspor Basketbol Takımı, Uğur Okulları Muratpaşa Kampüsü’ne konuk oldu.

Antalyaspor’dan Uğur Okulları’na Ziyaret
5 Nisan 2018 21:13

Antalyaspor Basketbol Takımı, Uğur Okulları Muratpaşa Kampüsü’ne konuk oldu. Konferans salonunda gerçekleşen söyleşiye, Antalyaspor Basketbol Takımı adına Baş Antrenör Arda Vekiloğlu ve oyunculardan Barış Gökalp ile Koray Erdoğan katıldı.

Yoğun ilgiyle karşılaşan basketbol takımı, önce kampüsteki kız ve erkek basketbol takımında oynayan dört öğrencinin, daha sonra da diğer dinleyici öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Baş Antrenör Arda Vekiloğlu, tüm öğrencileri bu hafta evlerinde oynayacakları OGM Ormanspor maçına davet ederek, “7’den 70’ye tüm taraftarları maçımıza bekliyoruz. Bu hafta maçımızı Akdeniz Üniversitesi’nde yer alan Gazi Mustafa Kemal Spor Salonu’nda oynayacağız. Bu zorlu maçta yanımızda olmanızı ve bizi desteklemenizi istiyoruz.” diye konuştu.

Antalyaspor Basketbol Takımı’nın spor kariyerleri, spor hayatıyla akademik başarının bir arada yürütülmesinin zorluklarının, basketbolcu olmak için neler yapılması gerektiği, basketbolda bireysel başarı mı yoksa takım başarısının daha önemli olduğunun yanı sıra bu mesleği yapmanın zorlukları gibi pek çok soruya yanıt verdiği söyleşinin ardından öğrenciler imza almak ve fotoğraf çektirmek için adeta birbiriyle yarıştı.