Antalyaspor’dan Cezaya Dair Açıklama

Antalyaspor’dan Cezaya Dair Açıklama
13 Kasım 2015 18:03

Antalyaspor’un THF tarafından Merzifon Belediyespor maçı sebebiyle ihtar alması ve Hakan İrban ile Hakan Gürcüoğlu’na hak mahrumiyeti verilmesinin ardından Antalyaspor Hentbol takımının sosyal medya sayfasından THF’ye yönelik sert bir mesaj yayınlandı.

Hakemlerin taraflı bir yönetim ortaya koyduğu ve Antalyaspor’un savunmasının dikkate alınmadığının söylendiği iletide hakem ikilisinin de her Antalyaspor maçında aynı davranışları göz ederek takımı zarara uğrattıklarının altı çizildi.

Antalyaspor Hentbol Facebook hesabından yayınlanan mesaj şu şekilde:

Hentbol Disiplin Kurulu, Antalyaspor’un iki değerli yöneticisine hak mahrumiyeti cezası vermiştir. Söz konusu ceza için sadece hakemlerin raporu dikkate alınmıştır. Hakemlerin raporunun aksine ispatlayacak video görüntülerinin sunabileceğimize söylememize rağmen savunmamız dikkate alınmamıştır.

Hem Nilüfer Belediyespor maçında hem de Merzifon Belediyespor maçında aynı hakemlerin hem saha içindeki hem de saha dışında Antalyaspor’a karşı kararlarına ve tavırlarına, Hentbol Disiplin Kurulu’nun da bu yaşananlara göz yummasına anlam veremiyoruz.

Bizler her şeyden önce birer Antalyasporlu olarak kulübümüzün ve camiamızın menfaatleri doğrultusunda emeğimizin çalınmasına göz yummayacağımızın bilinmesini isteriz.

Buradan da tekrar belirtiyoruz, Hem Nilüfer Belediyespor – Antalyaspor hem de Antalyaspor – Merzifon Belediyespor maçlarının kamera görüntüleri elimizde mevcuttur. Söz konusu hakem ikilisinin hem maç yönetimlerini hem de maç sonu yazdıklarını raporların, Antalyaspor’a nasıl zarar verdiğini Türkiye Hentbol Federasyonu’nun ilgili tüm kurumları ile paylaşabilir ve ispatlayabiliriz.