Final Grubu Maçlarının Üçü Işıklar’da

Antalyaspor Basketbol Takımı, 27 Mart’ta başlayacak Final Grubu maçlarının hazırlıklarını sürdürürken, müsabakaların hangi salonda oynayacağı da belli oldu …

Final Grubu Maçlarının Üçü Işıklar’da
22 Mart 2017 10:55

Antalyaspor Basketbol Takımı, 27 Mart’ta başlayacak Final Grubu maçlarının hazırlıklarını sürdürürken, müsabakaların hangi salonda oynayacağı da belli oldu.

Antalyaspor, iç sahada yapacağı beş mücadelenin ikisini yeni yapılan 10.000 Kişilik Spor Salonunda, üçünü ise Işıklar’daki Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynayacak.

Ekibimiz, Orman Gençlik ve Artvin Belediye maçlarını 10.000 Kişilik Spor Salonunda; Mersin BŞB, Karesipor ve Tofaş Gelişim maçlarını ise Atatürk Kapalı Spor Salonunda oynayacak.

Final Grubu öncesinde açıklamada bulunan Doğan Hakyemez ise yaptığı açıklamada “Bu zorlu etapta Orman Gençlik, Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tofaş Gelişim, Karesispor ve Artvin Belediye ile mücadele edeceğiz. Karşılaşmalar hem 10.000 Bin Kişilik Spor Salonu hem de Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak. Tüm Antalyalı basketbolseverleri destek için tribüne davet ediyoruz.” diyerek taraftarları tribünlere davet etti.