Antalyaspor İstanbul Yolunda

Antalyaspor Basketbol Takımı, cumartesi günü 16.30’da Sigortam.net Bakırköy Basket’e konuk olacak…

Antalyaspor İstanbul Yolunda
2 Şubat 2018 14:24

TBL’de zirve mücadelesini sürdüren ve 19 haftada topladığı 32 puanla 4. sırada bulunan Antalyaspor Basketbol Takımı, cumartesi günü 16.30’da Sigortam.net Bakırköy Basket’e konuk olacak.

Basketbol Takımı Başantrenörü Arda Vekiloğlu, mücadele öncesinde geçen hafta Konya’da oynanan Federasyon Kupası ve yarın oynanacak mücadele hakkında açıklamalarda bulundu.

Federasyon Kupası’nda sekizli finallerde yer almanın bu ligde önemli olduğunu söyleyen Arda Vekiloğlu, Federasyon Kupası’nda yarı finale kadar gelip, son dört takım arasında kaldıklarını, kupada kendilerine yakışan bir mücadele çizdiklerini kaydetti. Kupayı almalarının kendileri için bir anlam olabileceğini belirten Vekiloğlu, yarı final oynamalarının da kendileri için önemli olduğunu vurguladı.

TBL’de oynanan maçların her takım için önemli olduğunun da altını çizen Arda Vekiloğlu, yarın oynyacakları Sigortam.net Bakırköy Basket’e karşı ligin ilk yarısında son saniyede kaybettiklerini söyledi. Bu maçın hatırladıkları ve mutlaka kazanmak istedikleri maçlardan birisi olduğunu aktaran Vekiloğlu, “Rakibimizin skor gücü potansiyelleri çok fazla. Tehlikeli bir takım. Yakın zamanda Federasyon Kupası’nda onlarla bir maç yaptık. Geri düştüğümüz maçı, tekrar 10 sayılık bir üstünlük elde ederek kazanmasını bildik. Bizim için zorlu bir karşılaşma olacak. Ama mutlaka kazanıp, ligin ilk yarısında kaybettiğimiz bu maçı, telafi etmek istiyoruz.” dedi.