Başkan Mustafa Yılmaz Konuklarını Ağırladı

Başkan Mustafa Yılmaz, kendisine hayırlı olsun dileklerini iletmek isteyen konuklarını ağırladı.

Başkan Mustafa Yılmaz Konuklarını Ağırladı
22 Nisan 2021 21:15

Fraport TAV Antalyaspor Başkanı Mustafa Yılmaz, kendisine hayırlı olsun dileklerini iletmek isteyen konuklarını ağırladı.

Günün ilk ziyaretçileri Saadet Partisi Antalya İl Başkanı Ramazan Düzen ve yönetim kurulu üyeleri oldu. Heyet, başkan Mustafa Yılmaz ve yönetimimize başarılar diledi.

AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Osman Ülker ile Muratpaşa Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Yavuz ve gençlik kolları üyeleri de Başkan Mustafa Yılmaz’ı ziyaret edenler arasındaydı. Ülker ve gençler, takımımızın ligde başarılı olacağına, Ziraat Türkiye Kupası’nın da Antalya’ya geleceğine olan inançlarını dile getirip her zaman Antalyaspor’un yanında olacaklarını söylediler.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Durmuş Ali Arslan ve beraberindekiler de başkan ve yönetime başarı dileklerini iletirken belediye olarak kırmızı-beyazlılara ellerinden gelen desteği vereceklerini belirttiler.

Gazeteci Cevat Alp, Beşkonaklılar Derneği Başkanı Hakan Halim Okudan ve beraberindekiler de Başkan Mustafa Yılmaz ile Antalyaspor’un bugünü ve geleceği üzerine sohbet ederken başarı dileklerini ilettiler.

Günün son konukları ise tribünlerden oldu. Antalyaspor’un sembol isimleri, Başkan Mustafa Yılmaz’ı ziyaret edip başarı dileklerinde bulundu. “Amigo Miloş” olarak bilinen Recep Güler ve “Amigo Ali Dayı” olarak bilinen Ali Çınardere‘nin yanı sıra Murat Çınardere, Ali Kaçar ve İsmail Kocabıyık, özellikle Türkiye Kupası finalinde Antalyaspor’un başarılı olacağına dair inançlarını dile getirdiler. Başkan Mustafa Yılmaz da kendisini ziyaret eden tüm konuklara nezaketleri nedeniyle teşekkür ederken bu birlikteliğin Antalyaspor’u daha da güçlendireceğini ifade etti.