Asbaşkan Şefik Öz’ün Açıklamaları Dikkat Çekti

Dün Kanal V’de yayınlanan Spor Aktif programına canlı bağlantıyla konuk olan Asbaşkan Şefik Öz, Samuel Eto’o hakkında açıklamalarda bulundu.

Asbaşkan Şefik Öz’ün Açıklamaları Dikkat Çekti
10 Nisan 2018 13:19

Dün Kanal V’de yayınlanan Spor Aktif programına canlı bağlantıyla konuk olan Asbaşkan Şefik Öz, Samuel Eto’o hakkında açıklamalarda bulundu.

Atiker Konyaspor mücadelesinin çok önemli bir maç olduğunu ve şehri bu maça hazırlayacaklarını aktaran Şefik Öz, kırmızı-beyazlıların gittikçe artan bir ivme kaydettiğini, teknik heyet ve oyuncuların da karakterlerini koyarak mücadele ettiğini söyledi.

Antalyaspor’un artık takım olmaya başladığının, bu konuda tevazuya gerek olmadığının altını çizen Şefik Öz, Antalya’nın bayraklarla donatılmasıyla ilgili hazırlıkların olduğunu belirtti ve şunları söyledi:

Tevazuya gerek yok, artık takım oluyoruz. Başta yaşananlara herkes vakıf. Takımı tekrar toplamak kolay olmadı ama karakterli bir ekiple çalışıyoruz, en büyük şansımız bu. Bizim en büyük gücümüzü aldığımız yer bu camia oldu. Bardağın hep dolu tarafına baktık. Hem başkanımız hem de bizler elimizden geleni yapıyoruz. Ligi hak ettiğimiz yerde bitirirsek, iyi bir planlama ve iyi bir bütçeyle hak ettiğimiz yerde devam edeceğiz.

Öte yandan Samuel Eto’o’nun özellikle sözleşmesi bitecek oyunculara ulaşıp Konyaspor ile görüştürme ve transfer konusunda yardımcı olma konusuna da değinen Şefik Öz, “Bu konuyla ilgili çok fazla duyum ve telefon aldım. Konyaspor ya da özellikle Eto’o tarafından böyle bir talep olduysa bu centilmence bir şey değil. Bu şehrin ekmeğini yemiş, şehrin anahtarını alan bir oyuncu, arkadaşlarını aradıysa çok ayıp bir şey. Sporcularımızın böyle bir konuya teveccüh edeceğini düşünmüyorum fakat böyle bir realiteye insanın içini acıtıyor, bunu da bir yere not etmek lazım. Bu realiteye karşı yapmamız gereken şey, skorla cevap vermektir.” dedi.